Vliegen naar Iquitos

De stad Iquitos ligt aan de Amazone in het regenwoud van Peru. De stad is de hoofdstad van de provincie Maynas en van de Loreto regio. Er wonen ongeveer 390.000 inwoners in deze...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,206,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Iquitos voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Iquitos

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Iquitos

Kaart Iquitos

Lees meer over Iquitos

... grootste regenwoud stad van Peru. Dit verklaart daarom ook dat er steeds meer toeristen vliegen naar deze stad. De stad is een populair vertrekpunt voor reizen door het Amazonegebied. De stad heeft twee universiteiten en is daarom een populaire studentenstad.

Vliegen naar de luchthaven van Iquitos
De luchthaven van Iquitos heet voluit Iquitos Coronel Francisco Secada Vignetta International Airport. Als je een vlucht vanuit Nederland naar Iquitos boekt dan is dat meestal met een tussenstop in Lima. De luchthaven ligt op ongeveer 8 km buiten de stad.

Goedkope vliegtickets Iquitos
Er zijn enkel tickets beschikbaar met Amsterdam als vertrekluchthaven. Hierdoor kan je niet de over het algemene goedkopere tickets bij onze buurlanden boeken. Er zijn wel het gehele jaar door dagelijks vluchten vanaf Amsterdam. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden van aanbiedingen. Is het zeer raadzaam om je inteschrijven voor een Flight-Alert. Hiermee blijf je op de hoogte van aanbiedingen voor vliegtickets Iquitos. 

Bezienswaardigheden vakantie Iquitos
In de regio rondom het Amazonegebied van Iquitos zijn er een aantal indianenstammen. Deze stammen zijn relatief gemakkelijk te bereiken. Ze bieden je een goede inkijk op de eeuwenoude cultuur en het leven in het Amazonegebied. Een andere goede manier om kennis te maken met inwoners is de lokale markt. Je moet hiervoor in de wijk Belén zijn. Het is een drijvende markt waar lokale verkopers met lokale producten naar toe varen.

Goedkoop naar Iquitos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Iquitos? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Iquitos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Iquitos? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Iquitos vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Iquitos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Iquitos vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Iquitos boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Iquitos in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Iquitos Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Iquitos  

Hoe lang is het vliegen naar Iquitos? De vluchtduur is 17 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Iquitos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Iquitos aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Iquitos met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Iquitos zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024