Vliegen naar Iquitos

De stad Iquitos ligt aan de Amazone in het regenwoud van Peru. De stad is de hoofdstad van de provincie Maynas en van de Loreto regio. Er wonen ongeveer 390.000 inwoners in deze...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Iquitos voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Iquitos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Iquitos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Iquitos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Iquitos? Geef je op voor de Iquitos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Iquitos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Iquitos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Iquitos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Iquitos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Iquitos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Iquitos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Iquitos

Hoe lang is het vliegen naar Iquitos? De vluchtduur is 17 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Iquitos

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Iquitos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Iquitos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Iquitos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Iquitos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017