Vliegen naar Peru

De beste deals voor tickets Peru? Check de Peru aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Peru : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lima
bestemming Lima

Vanuit de hoofdstad van Peru, Lima, kun je fantastische treinreizen maken door het hele land. Ook de stad heeft veel te bieden.

Vliegtickets Peru : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cuzco
bestemming Cuzco

Het wereldwonder Machu Picchu ligt in de regio bij de stad Cuzco. Hiervandaan kun je tours boeken naar Machu Picchu.

Vliegtickets Peru : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Arequipa
bestemming Arequipa

De Colca Canyon in de buurt van Arequipa is twee keer zo diep dan de Grand Canyon in Amerika. Bijzonder mooi!

Luchthavens in Peru

Kaart Peru

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Peru

Wil je naar Peru vliegen en ben je op zoek naar welk vliegveld in Peru het handigste en voordeligste is? De republiek Peru is een groot land in het westen van Zuid-Amerika. De hoofdstad van Peru is Lima. Peru was het vroeger onderdeel van het legendarische rijk van de Inca's. Peru kent vele verschillende culturen doordat er mensen wonen van alle soorten etniciteit. Ook kent Peru meerdere oude talen die door het volk gesproken worden. De voertaal is echter Spaans. 

Vluchten naar Peru
Aeropuerto Internacional Jorge Chavez is de belangrijkste internationale luchthaven van Peru en dit vliegveld ligt op een kleine afstand van de hoofdstad Lima. Vanaf Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden qua overstap. Zo kun je in een Amerikaanse stad overstappen (zoals New Jersey of Houston) of reizen via Madrid. Peru is groot, om door het land te reizen kun je het beste een aantal binnenlandse vluchten maken of een regio kiezen waar je je reis verblijft. Heb je langer de tijd? Er zijn een aantal prachtige treinreizen door het land (o.a. vanuit Lima). Heb je dus meer tijd, dan is dat zeker een aanrader. Handige informatie over de vliegvelden in Peru vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Peru
Peru kent vele bezienswaardigheden, het is het land van de Inca's, koloniale steden en een heel indrukwekkende natuur. De Machu Picchu is een van de bekendste plekken in Peru, de heilige oude stad gevuld met oude Inca ruïnes ligt in het Andes gebergte. De stad is per trein of bus te bereiken. In de stad Arequipa vind je een van de mooiste pleinen van Peru: De Plaza De Armas. Arequipa staat ook wel bekend als 'De Witte Stad', waar je uitzicht op maar liefst 3 vulkanen.   

Beste reistijd Peru
De beste reistijd voor Peru is van juni tot en met september. Dit zijn voor Peru de wintermaanden, de temperaturen zijn dan laag, maar het is vaak droog. In de hoger gelegen gebieden kan het in deze periode wel behoorlijk fris zijn. Reis je in de september, oktober, april of mei? Dan heb je meer kans op wisselvallig weer. 

Goedkoop naar Peru vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Peru? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Peru te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Peru? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Peru vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Peru deals. Tip: voor een last minute Peru vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Peru Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Peru 

Hoe lang is het vliegen naar Peru? De vluchtduur is 12 uur en 40 minuten wanneer je op Lima vliegt.

Bijkomende kosten bij vluchten Peru

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Peru aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Peru zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024