Vliegen naar Peru

Wil je naar Peru vliegen en ben je op zoek naar welk vliegveld in Peru het handigste en voordeligste is? De republiek Peru is een groot land in het westen van Zuid-Amerika. De hoofdstad van Peru is Lima. Peru was het vroeger onderdeel van het legendarische rijk van de Inca's. Peru kent vele verschillende culturen doordat er mensen wonen van alle soorten etniciteit. Ook kent Peru meerdere oude talen die door het volk gesproken worden. De voertaal is echter Spaans. 

Goedkope vliegtickets Peru: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lima
Vliegtickets Peru: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cuzco
Vliegtickets Peru: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Arequipa

Goedkoop naar Peru vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Peru vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Peru te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Peru? Geef je op voor de Peru Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Peru vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Peru kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Peru in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Peru boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Peru in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Peru als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Peru

Hoe lang is het vliegen naar Peru? De vluchtduur is 12 uur en 40 minuten wanneer je op Lima vliegt.

Bijkomende kosten bij vluchten Peru

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Peru o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Peru met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Peru. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Peru zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017