Vliegen naar Billings

Billings, de grootste stad in Montana, is een ideaal uitgangspunt om de prachtige natuur om Billings heen te verkennen. Het beroemde Yellowstone National Park ligt bijvoorbeeld op...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 675,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Billings voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Billings

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Billings

Kaart Billings

Lees meer over Billings

... een kleine 2 uur rijden. In dit nationale park komen nog grizzly beren, wolven, rendieren en bizons voor. Daarnaast is Yellowstone een geologisch actief gebied met hot springs en geisers.

De beste reistijd voor wie wil vliegen naar Billings is van mei t/m september, het is dan zo'n 25 tot 31 graden. In de winter is het flink koeler met temperaturen net boven het vriespunt. De stad zelf is het cultureel hart van de regio, hier vinden de meeste evenementen plaats. Van typisch Amerikaanse rodeo's tot muziekfestivals.

Het vliegveld, Billings Airport, ligt nog geen 5 km buiten de stad. In de stad bevindt zich een goed openbaar vervoer netwerk, de MET Transit bussen zijn bovendien erg goedkoop. Ook het huren van een fiets in Billings is een aanrader. De stad is er helemaal op in gesteld en zelfs de bussen hebben speciale fietsenrekken, zodat je fiets gemakkelijk mee kan in de bus.

Goedkoop naar Billings vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Billings? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Billings te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Billings? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Billings vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Billings deals. Tip: voor een last minute Billings vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Billings Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Billings  

Hoe lang is het vliegen naar Billings? De vliegtijd naar Billings bedraagt ongeveer 15 uur. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Billings

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Billings aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Billings zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024