Vliegen naar Harstad Narvik

In het noorden van Noorwegen, tussen de wateren en heuvels van dit bijzondere land, ligt het vliegveld van de twee steden Harstad en Narvik. De omgeving van deze steden is een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harstad Narvik voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Harstad Narvik vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Harstad Narvik vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harstad Narvik te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harstad Narvik? Geef je op voor de Harstad Narvik Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harstad Narvik vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Harstad Narvik kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Harstad Narvik in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harstad Narvik boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harstad Narvik in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Harstad Narvik als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Harstad Narvik

Hoe lang is het vliegen naar Harstad Narvik? Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Harstad Narvik. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 5,5 uur duurt.

Bijkomende kosten bij vluchten Harstad Narvik

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Harstad Narvik o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Harstad Narvik met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Harstad Narvik. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harstad Narvik zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017