Vliegen naar Harstad Narvik

In het noorden van Noorwegen, tussen de wateren en heuvels van dit bijzondere land, ligt het vliegveld van de twee steden Harstad en Narvik. De omgeving van deze steden is een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 440,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harstad Narvik voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Harstad Narvik

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Harstad Narvik

Kaart Harstad Narvik

Lees meer over Harstad Narvik

... sprookje: ruige bergen gaan over in water, overal zie je de typische houten Noorse huizen.

Harstad heeft iets meer dan 20.000 inwoners, Narvik heeft er minder. De steden liggen hemelsbreed zo'n 50 kilometer uit elkaar, het vliegveld ligt daar precies tussenin. De meeste toeristen komen naar Harstad of Narvik om te skien of andere outdooractiviteiten te doen als bergwandelen. De steden liggen in het gebied waar ook de lofoten liggen, een belangrijke Noorse trekpleister. In Narvik komen ook veel toeristen om het wrakduiken, er liggen namelijk vele scheepswrakken vlakbij de haven.

Van 25 mei t/m 18 juli gaat de zon in Narvik niet onder. In juli wordt het overdag zo'n 18 graden, van december tot en met februari komt het kwik haast niet boven het vriespunt.

Het vliegveld van Harstad en Narvik dat ook wel bekend staat als Evenes airport, is een kleine luchthaven waar alleen vluchten naar andere Scandinavische steden naar toe gaan. Vanaf Nederland moet je dus een overstap maken.

Goedkoop naar Harstad Narvik vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Harstad Narvik? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harstad Narvik te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harstad Narvik? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harstad Narvik vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Harstad Narvik kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Harstad Narvik vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harstad Narvik boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harstad Narvik in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Harstad Narvik Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Harstad Narvik  

Hoe lang is het vliegen naar Harstad Narvik? Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Harstad Narvik. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 5,5 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Harstad Narvik

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Harstad Narvik aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Harstad Narvik met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harstad Narvik zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023