Vliegen naar Kiruna

Kiruna is zowel een Zweedse gemeente als de grootste stad van diezelfde gemeente. Het stadje staat voornamelijk bekend om zijn erts winning. Vanwege die ijzermijn is recent ook...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kiruna voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kiruna

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kiruna

Kaart Kiruna

Lees meer over Kiruna

... besloten de hele stad af te breken en 2 kilometer verderop weer te herbouwen. Een uniek project o.l.v. een Nederlandse architect!

Kiruna heeft een subarctisch klimaat en is hiermee niet geschikt voor kou-kleumen, maar wel ideaal voor mensen die houden van een bijzondere wintervakantie. Iedere winter wordt in het nabijgelegen Jukkasjarvi het wereldberoemde ijshotel opgebouwd, dat een echte toeristische trekpleister is. Het ijshotel ligt op minder dan 20km van Kiruna centrum en op ongeveer 15km van de luchthaven.

Ook heel bijzonder is dat vanwege de ligging zomers de zon bijna 2 maanden niet ondergaat. Hierdoor is het zelfs midden in de nacht nog helemaal licht, de zogenaamde middernachtzon. Zomers is het gebied met de vele meren een ideale bestemming voor de actieve vakantieganger. Je kunt hier o.a. geweldig kayakken en raften.

De belangrijkste luchthaven van het gebied is Kiruna Airport. Dit vliegveld ligt een kleine 10km buiten het centrum van Kiruna. 

Goedkoop naar Kiruna vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kiruna? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kiruna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kiruna? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kiruna vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kiruna kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kiruna vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kiruna boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kiruna in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kiruna Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kiruna  

Hoe lang is het vliegen naar Kiruna? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Kiruna. Dus moet je altijd een overstap nemen. De vluchtduur is daarom 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Kiruna

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kiruna aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kiruna met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kiruna zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024