Vliegen naar Leknes

Leknes is een dorp gelegen in het noord westen van Noorwegen, op een afgelegen schiereiland, omringd door de prachtige Noorse natuur ligt. Leknes is een dorpje met een kleine 3000...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 545,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Leknes voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Leknes

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Leknes

Kaart Leknes

Lees meer over Leknes

... inwoners. Leknes is het economische centrum van het hele gebied de Lofoten, waar mensen van heinde en ver komen om inkopen te doen en te handelen. Vanaf Leknes kunt u heel gemakkelijk reizen naar de omliggende dorpen door de regionale buslijnen of om gewoon de natuur te verkennen in een gehuurde auto.

Leknes is een van de grote dorpen van de Lofoten,die volgens de kenners de meest uitzonderlijke prachtige natuurrijke omgeving van heel Noorwegen bevat. Vanaf de ruige rotsen nabij Leknes in de bergjes kun je hier zelfs walvissen spotten (als je gelukt hebt). De haven van Leknes is de drukst bezochten vertrek en aankomst plek van cruise schepen in heel Noorwegen.

Leknes Airport is een regionaal vliegveld, en het meest gebruikte vliegveld als je naar de Lofoten wilt. Er wordt alleen gevlogen naar andere Noorse bestemmingen, waardoor je altijd een overstap zult moeten maken, dit zal voornamelijk in Oslo zijn als u vanaf Nederland vliegt. 

Goedkoop naar Leknes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Leknes? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Leknes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Leknes? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Leknes vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Leknes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Leknes vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Leknes boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Leknes in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Leknes Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Leknes  

Hoe lang is het vliegen naar Leknes? De vluchtduur is 16 uur en 2o minuut. Omdat er alleen maar naar Noorse luchthavens worden gevlogen vanaf Leknes, moet je een tussenstop maken in waarschijnlijk Oslo. De vluchtduur is 6 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Leknes

Aanbieder
Reserveringskosten
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Leknes aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Leknes met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Leknes zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023