Vliegen naar Leknes

Leknes is een dorp gelegen in het noord westen van Noorwegen, op een afgelegen schiereiland, omringd door de prachtige Noorse natuur ligt. Leknes is een dorpje met een kleine 3000...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Leknes voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Leknes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Leknes vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Leknes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Leknes? Geef je op voor de Leknes Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Leknes vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Leknes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Leknes in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Leknes boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Leknes in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Leknes als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Leknes

Hoe lang is het vliegen naar Leknes? De vluchtduur is 16 uur en 2o minuut. Omdat er alleen maar naar Noorse luchthavens worden gevlogen vanaf Leknes, moet je een tussenstop maken in waarschijnlijk Oslo. De vluchtduur is 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Leknes

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Leknes o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Leknes met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Leknes. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Leknes zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017