Vliegen naar Bodo

De plaats Bodo, gelegen in Noorwegen, ligt boven de poolcirkel en daarom kun je hier van 2 juni tot en met 10 juli de middernachtzon bewonderen. Van 15 tot en met 29 december komt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bodo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bodo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bodo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bodo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bodo? Geef je op voor de Bodo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bodo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bodo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bodo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bodo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bodo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bodo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bodo

Hoe lang is het vliegen naar Bodo? De vliegtijd naar Bodo bedraagt 4 uur. Dit is inclusief overstap van net geen uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bodo

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bodo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bodo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bodo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bodo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017