Vliegen naar Bodo

De plaats Bodo, gelegen in Noorwegen, ligt boven de poolcirkel en daarom kun je hier van 2 juni tot en met 10 juli de middernachtzon bewonderen. Van 15 tot en met 29 december komt...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 241,-

KLM

aanbevolen v.a. € 278,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bodo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bodo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bodo

Kaart Bodo

Lees meer over Bodo

... de zon niet op, het is dan poolnacht. In Bodo heb je een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals het luchtvaartmuseum en de kathedraal. Daarnaast ligt Bodo natuurlijk in de prachtige ruige Noorse natuur. De regio staat bekend om de eerdergenoemde middernachtzon, maar ook door de stroming Saltstraumen; de sterkste draaikolk ter wereld.

Het is vrij koud in Bodo, in juli wordt het niet warmer dan 13 graden en in de winter is het er zo'n -3 graden celsius. Vanuit de haven vertrekken er verschillende ferries naar Lofoten en naar prachtig groene eilanden aan de kust. In de Noorse Zee kan ook uitstekend gevist worden.

Dagelijks wordt er gevlogen op de luchthaven van Bodo, gelegen 2 kilometer buiten de stad. Dit vliegveld heeft de airport code BOO. Iedere dag gaan er vluchten naar Oslo, maar ook naar bijzondere plaatsen als eerdergenoemde Lofoten. Vanuit Nederland zal je dus een overstap moeten maken. De totale reisduur vanaf Schiphol is minimaal 4,5 uur met 1 tussenstop. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bodø Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Bodo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bodo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bodo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bodo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bodo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bodo deals. Tip: voor een last minute Bodo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bodo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bodo  

Hoe lang is het vliegen naar Bodo? De vliegtijd naar Bodo bedraagt 4 uur. Dit is inclusief overstap van net geen uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Bodo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bodo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bodo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024