Vliegen naar Zimbabwe

De beste deals voor tickets Zimbabwe? Check de Zimbabwe aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Zimbabwe : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Harare
bestemming Harare

Harare is de grootste stad van Zimbabwe en daarmee ook het politieke en economische centrum. De goedkoopste vliegtickets vind je doorgaans naar de hoofdstad Harare.  Er gaan geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Harare. Bekijk ook eens de vluchten vanaf een andere luchthaven.

Luchthavens in Zimbabwe

Kaart Zimbabwe

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Zimbabwe

Oog in oog met giraffen, voorbij galopperende zebra’s en het geluid van brullende bavianen die weerkaatsen door de rotswanden? In de Nationale Parken van Zimbabwe komen de meest bijzondere dieren je voorbij wat een unieke ervaring oplevert. Het nationale dier van Zimbabwe is de grote Koedoe. Er leven zelfs nog zeldzame witte neushoorns in Zimbabwe!

Vliegen naar Zimbabwe?
Dan zal je minimaal één tussenstop moeten maken, want er gaan geen directe vluchten van Amsterdam naar de hoofdstad Harare. De reisduur van een reis met 1 tussenstop duurt al gauw 14 uur, maar de reizen met meerdere tussenstops zijn vaak een stuk voordeliger. Het is daarom zeker de moeite waard om dit te overwegen! Tip: zorg dat je iets meeneemt om je te vermaken tijdens de lange vlucht! 

Beste reisperiode Zimbabwe
Over het algemeen kun je Zimbabwe het hele jaar door goed bezoeken, maar de beste maanden zijn doorgaans mei tot en met juli. Tijdens deze maanden is alles nog lekker groen en is het toch een stuk droger dan tijdens het regenseizoen. Voor het bezichtigen van het wild kun je beter in de periode van half juni tot eind oktober reizen. Het gras is in deze periode vrij laag en er hangen weinig bladeren aan de bomen waardoor het wild minder goed beschut is. Hierdoor kun je de wilde dieren extra goed spotten!

Natuur Zimbabwe
Zimbabwe heeft verschillende Nationale parken waar je fantastische schoonheden kunt bewonderen. Het grootste park met een oppervlakte van 14.650 kilometer is het Hwange National Park. Hier vind je meer dan 100 verschillende soorten zoogdieren en bijna 400 vogelsoorten.  

Maar de legendarische Afrikaanse bezienswaardigheid mag ook niet overgeslagen worden tijdens je bezoek aan Zimbabwe. De Victoria Falls, een indrukwekkende waterval die gevormd wordt door de kilometers lange Zambezi rivier. Deze rivier heeft een weg gebaand door het landschap waar hij op een gegeven moment in een diepe kloof stort. Dit geeft een waanzinnig uitzicht en de waterval is na de regentijd in maart april op zijn heftigst. Dan stroomt er net iets meer water in de Victoria Falls dan in de andere maanden.

Goedkoop naar Zimbabwe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zimbabwe? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zimbabwe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zimbabwe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zimbabwe vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Zimbabwe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Zimbabwe vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zimbabwe boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zimbabwe in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Zimbabwe Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Zimbabwe? 

Zowel naar Bulawayo als naar de hoofdstad Harare gaan geen directe vluchten vanaf Amsterdam. De minimale totale vliegtijd naar Harare met een tussenstop is 14.10 uur. De superkorte overstap in Nairobi is dan 1.05 uur. Naar Bulawayo ben je bijvoorbeeld 22 uur onderweg met een tussenstop van 8 uur in Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Zimbabwe

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Zimbabwe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zimbabwe met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zimbabwe zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024