Vliegen naar Phnom Penh

Phnom Penh is de hoofdstad van het Aziatische land Cambodja gelegen in het zuid oosten van het continent. Phnom Penh heeft niet voor niks de bijnaam 'De Parel van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,094,-

China Eastern Airlines

aanbevolen v.a. € 570,-

China Southern Airlines

aanbevolen v.a. € 515,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phnom Penh voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Phnom Penh

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Phnom Penh

Kaart Phnom Penh

Lees meer over Phnom Penh

... Azië', het is een prachtige, vriendelijke stad. De stad heeft vele bezienswaardigheden als tempels en markten, waaronder de zilveren pagode.

Amsterdam Phnom Penh, luchthaven Phnom Penh
Phnom Penh International Airport (PNH) is de luchthaven van Phnom Penh en tevens het belangrijkste vliegveld van Cambodja. De luchthaven ligt 7 kilometer ten westen van het centrum van de stad. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via China, Bangkok, het Midden-Oosten of Singapore naar Phnom Penh. Let goed op je overstaptijd, want de totale reisduur is per route erg verschillend. Voor de allergoedkoopste vluchten naar Cambodja is het ook verstandig om eens te kijken naar een vertrek vanaf Brussel Zaventem of Dusseldorf International. Deze luchthavens hanteren doorgaans lagere belastingen dan Schiphol en bieden weer andere routes aan die gunstiger of goedkoper kunnen zijn!

De beste reistijd voor een vakantie naar Phnom Penh? De stad heeft een tropisch klimaat, met natte en droge seizoenen. Het droogst is het in januari en februari, de natste maand van het jaar is oktober. Het hele jaar door is het warm in Phnom Penh, met overdag temperaturen tussen de 30 en 35 graden Celsius. in de nacht koelt het af naar een graad of 20 à 25. Onze winter en lente is de beste reistijd voor een vakantie in Cambodja.

Rondreis of backpacken in Cambodja
In de stad rijden er bussen, maar een veel leukere manier om Phnom Penh te leren kennen is met de fiets of scooter. Het is een populair vervoermiddel om de stad te leren kennen. Het is wel verstandig om even te wennen aan het hectische verkeer!

Goedkoop naar Phnom Penh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Phnom Penh vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Phnom Penh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phnom Penh? Geef je op voor de Phnom Penh Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phnom Penh vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Phnom Penh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Phnom Penh in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Phnom Penh boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Phnom Penh in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Phnom Penh Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Phnom Penh  

Hoe lang is het vliegen naar Phnom Penh? De vluchtduur is 13 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 399 ,-
Bonaire
€ 479 ,-
Buenos Aires
€ 56 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Phnom Penh

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Skyscanner
- *
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Phnom Penh o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Phnom Penh met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Phnom Penh. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phnom Penh zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

0
shares