Vliegen naar Phnom Penh

Phnom Penh is de hoofdstad van het Aziatische land Cambodja gelegen in het zuid oosten van het continent. Phnom Penh heeft niet voor niks de bijnaam 'De Parel van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phnom Penh voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Phnom Penh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Phnom Penh vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Phnom Penh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phnom Penh? Geef je op voor de Phnom Penh Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phnom Penh vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Phnom Penh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Phnom Penh in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Phnom Penh boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Phnom Penh in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Phnom Penh als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Phnom Penh

Hoe lang is het vliegen naar Phnom Penh? De vluchtduur is 13 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Phnom Penh

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Phnom Penh o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Phnom Penh met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Phnom Penh. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phnom Penh zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017