Vliegen naar Phnom Penh

Hoe kan je goedkoop vliegen naar Phnom Penh Cambodja? Doorgaans is de goedkoopste vluchtroute voor tickets Phnom Penh vanaf Amsterdam, toch kan dit erg per reisdata verschillen. Het gemiddelde tarief voor de vliegtickets Phnom Penh ligt relatief hoog, echter als je de prijzen een tijd volgt en flexibel bent kan je vaak al onder de €400 een retour ticket naar Phnom Penh Cambodja boeken!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,032,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 807,-

KLM

aanbevolen v.a. € 770,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phnom Penh voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Phnom Penh

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Phnom Penh

Kaart Phnom Penh

Lees meer over Phnom Penh

...

Phnom Penh is de hoofdstad van het Aziatische land Cambodja gelegen in het zuid oosten van het continent. Phnom Penh heeft niet voor niks de bijnaam 'De Parel van Azië', het is een prachtige, vriendelijke stad. De stad heeft vele bezienswaardigheden als tempels en markten, waaronder de zilveren pagode.

Amsterdam Phnom Penh, luchthaven Phnom Penh
Phnom Penh International Airport (PNH) is de luchthaven van Phnom Penh en tevens het belangrijkste vliegveld van Cambodja. De luchthaven ligt 7 kilometer ten westen van het centrum van de stad. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via China, Bangkok, het Midden-Oosten of Singapore naar Phnom Penh. Let goed op je overstaptijd, want de totale reisduur is per route erg verschillend. Voor de allergoedkoopste vluchten naar Cambodja is het ook verstandig om eens te kijken naar een vertrek vanaf Brussel Zaventem of Dusseldorf International. Deze luchthavens hanteren doorgaans lagere belastingen dan Schiphol en bieden weer andere routes aan die gunstiger of goedkoper kunnen zijn! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Phnom Penh Airport op Vliegveldinfo.nl.

De beste reistijd voor een vakantie naar Phnom Penh? De stad heeft een tropisch klimaat, met natte en droge seizoenen. Het droogst is het in januari en februari, de natste maand van het jaar is oktober. Het hele jaar door is het warm in Phnom Penh, met overdag temperaturen tussen de 30 en 35 graden Celsius. in de nacht koelt het af naar een graad of 20 à 25. Onze winter en lente is de beste reistijd voor een vakantie in Cambodja.

Rondreis of backpacken in Cambodja
In de stad rijden er bussen, maar een veel leukere manier om Phnom Penh te leren kennen is met de fiets of scooter. Het is een populair vervoermiddel om de stad te leren kennen. Het is wel verstandig om even te wennen aan het hectische verkeer!

Goedkope vlucht naar Phnom Penh boeken?
Doorgaans is Phnom Penh de meest betaalbare vliegreis bestemming echter gedurende actie periodes van luchtvaartmaatschappijen van voornamelijk China Southern Airlines zijn vliegtickets Siem Reap vaak net zo goedkoop, maar op andere reisdata!

Goedkoop naar Phnom Penh vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Phnom Penh? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Phnom Penh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phnom Penh? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phnom Penh vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Phnom Penh deals. Tip: voor een last minute Phnom Penh vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Phnom Penh Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Phnom Penh  

Hoe lang is het vliegen naar Phnom Penh? De vluchtduur is 13 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Phnom Penh

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Etihad Airways
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Phnom Penh aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phnom Penh zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024