Vliegen naar Vietnam

Goedkoop naar Vietnam vliegen? De goedkoopste tickets Vietnam zijn in de regel naar de grootste stad Ho Chi Minh City. Echter, ook naar de hoofdstad van Vietnam Hanoi en tevens Da Nang zijn zeer goed voor scherpe prijzen te boeken in het laagseizoen. Om de goedkoopste vluchten te bemachtigen moet jij je bewust zijn van de grote verschillen in de tarieven tussen de verschillende vertrekluchthavens op de diverse reisdata. Zo zijn de vluchtroutes Brussel Vietnam en vooral Schiphol, Amsterdam Vietnam het voordeligst. Kan je nu toch geen betaalbaar ticket Vietnam vinden? Schrijf je dan in voor een Vietnam Flight-Alert en wacht de goedkoopste vluchten rustig af!

Goedkope vliegtickets Vietnam: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Hanoi
Vliegtickets Vietnam: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ho Chi Minh City
Vliegtickets Vietnam: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Da Nang

Goedkoop naar Vietnam vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vietnam vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vietnam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vietnam? Geef je op voor de Vietnam Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vietnam vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Vietnam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Vietnam in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vietnam boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vietnam in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Vietnam als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Vietnam

Hoe lang is het vliegen naar Vietnam? De vluchtduur vanaf Amsterdam naar Vietnam bedraagt minimaal 13 uur door het , helaas, ontbreken van rechtstreekse vluchten naar de steden Hanoi en Ho Chi Minh stad. Vluchten naar Vietnam zijn ondanks het gebrek aan een directe vlucht toch nog verschillend in reisduur. Zo dien je voor een reis naar de kleinere plaatsen zoals Hué of Nha Trang meerdere overstappen te maken om de eindbestemming te bereiken. Naar Vietnam vliegen vanuit Brussel en Düsseldorf duurt ongeveer even lang. Echter, vanaf Frankfürt am Mein zijn wel directe vluchten te boeken naar het Zuidoost Aziatische land.

Bijkomende kosten bij vluchten Vietnam

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Vietnam o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vietnam met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Vietnam. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vietnam zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017