Vliegen naar Hammerfest

In het uiterste noorden van Noorwegen ligt Hammerfest, een stad midden in de natuur. Voor vissers, mountainbikers, wandelaars en andere sportievelingen is dit een walhalla....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hammerfest voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Hammerfest vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hammerfest vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hammerfest te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hammerfest? Geef je op voor de Hammerfest Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hammerfest vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hammerfest kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hammerfest in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hammerfest boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hammerfest in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hammerfest als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Hammerfest

Hoe lang is het vliegen naar Hammerfest? De vluchtduur Amsterdam Hammerfest bedraagt doorgaans circa 6,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Hammerfest

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hammerfest o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hammerfest met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hammerfest. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hammerfest zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017