Vliegen naar Hammerfest

In het uiterste noorden van Noorwegen ligt Hammerfest, een stad midden in de natuur. Voor vissers, mountainbikers, wandelaars en andere sportievelingen is dit een walhalla....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hammerfest voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hammerfest

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hammerfest

Kaart Hammerfest

Lees meer over Hammerfest

... Daarnaast zijn er diverse musea en kerken die je kunt bezoeken. Door de noordelijke ligging van Hammerfest, kent deze stad een koud klimaat, met een jaargemiddelde van 2 graden celsius. In juli is het het warmst, gemiddeld zo'n 11 graden, in januari het koudst met, gemiddeld -5 graden celsius.

Hammerfest is tegenwoordig ook bekend om haar gaswinning. Het heeft de economie van Hammerfest een flinke duw gegeven.

Is er een directe vlucht Hammerfest vanaf Amsterdam? Alhoewel Hammerfest niet heel ver van Amsterdam ligt, is het niet gek als je 2 overstappen moet maken. Hammerfest ligt vrij geïsoleerd en er wordt eigenlijk alleen op Scandinavische steden gevlogen. Één van de overstappen neemt in ieder geval plaats in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen.

Goedkoop naar Hammerfest vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hammerfest? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hammerfest te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hammerfest? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hammerfest vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hammerfest kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hammerfest vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hammerfest boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hammerfest in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hammerfest Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hammerfest  

Hoe lang is het vliegen naar Hammerfest? De vluchtduur Amsterdam Hammerfest bedraagt doorgaans circa 6,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Hammerfest

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hammerfest aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hammerfest met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hammerfest zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023