Vliegen naar Alta

De UNESCO Werelderfgoed stad Alta ligt pal onder Spitsbergen in de noordelijkste regio van Noorwegen, Finnmark. In 1999 kreeg de plaats pas stadsrechten, vanwege de sterke...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Alta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alta? Geef je op voor de Alta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Alta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Alta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Alta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Alta

Hoe lang is het vliegen naar Alta? De vluchtduur naar Alta bedraagt net geen 5 uur. Dit komt omdat er helaas geen rechtstreekse verbinding mogelijk is.

Bijkomende kosten bij vluchten Alta

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Alta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Alta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Alta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017