Vliegen naar Alta

De UNESCO Werelderfgoed stad Alta ligt pal onder Spitsbergen in de noordelijkste regio van Noorwegen, Finnmark. In 1999 kreeg de plaats pas stadsrechten, vanwege de sterke...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Alta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Alta

Kaart Alta

Lees meer over Alta

... bevolkingsgroei. Alta dankt haar naam aan het prachtige, nabijgelegen Altafjord. Maar de meeste toeristen bezoeken Alta en haar omgeving vanwege de mooie natuur, om de middernachtzon mee te maken en vanwege de unieke rotstekeningen van ver voor Christus. Deze historische plaatjes van dieren, vissers en jagers kun je zien in het Alta Museum. In juli worden er rondleidingen gegeven, maar in de winter is er niets te zien want dan ligt de rotskunst onder een dikke laag sneeuw.

Je kunt tijdens je vakantie in Alta overnachten in het noordelijkste ijshotel van Europa! Ook kun je vanaf Alta Noorwegen verkennen en boottochten maken tussen de verschillende delen. De populaire Noorse Hurtigruten veerboot stopt hier echter niet. Bijzonder is het bos van loofbomen nabij Alta. Normaal gesproken groeien dit ras bomen niet in de omgeving, maar het gebied wordt door de bergen beschermd van de koude wind.

Zoek je een vliegreis naar Alta? De meeste vluchten naar Alta maken een (korte) tussenstop in Oslo. De luchthaven van Alta is middelgroot en de airportcode van het vliegveld is ALF. Scandinavian Airlines is de grootste aanbieder voor deze vluchten.

Goedkoop naar Alta vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Alta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Alta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alta vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Alta deals. Tip: voor een last minute Alta vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Alta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Alta  

Hoe lang is het vliegen naar Alta? De vluchtduur naar Alta bedraagt net geen 5 uur. Dit komt omdat er helaas geen rechtstreekse verbinding mogelijk is.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Alta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Alta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alta zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024