Vliegen naar Haikou

Haikou is een stad gelegen in het zuiden van China. Haikou ligt op een eiland, dat alleen door middel van een treinspoor 'vast' zit aan het vaste land. Haikou staat ook...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 811,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Haikou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Haikou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Haikou

Kaart Haikou

Lees meer over Haikou

... wel bekend als 'kokosnoot stad', omdat er vele palmbomen langs de straten staan. De stad heeft een lange kustlijn, waardoor het voor toeristen een aantrekkelijke plaats is om helemaal tot rust de komen. De vele palmbomen, de azuurblauwe zee, het heerlijke klimaat en het prachtige strand doet je alles vergeten.

Vanaf de internationale luchthaven van Haikou worden er vooral vluchten uitgevoerd richting vliegvelden van andere Aziatische steden. Het vliegveld van Haikou ligt 25 kilometer van de stad af, met een taxi ben je in een halfuur op je bestemming.

Goedkoop naar Haikou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Haikou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Haikou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Haikou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Haikou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Haikou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Haikou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Haikou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Haikou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Haikou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Haikou  

Hoe lang is het vliegen naar Haikou? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Haikou. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 14 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Haikou

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Haikou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Haikou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Haikou zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024