Vliegen naar Bournemouth

Bournemouth is een populaire badplaats in het zuiden van Engeland. Het strand van 9 km lang is een belangrijke toeristische trekpleister. De ligging in het zuiden van Engeland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bournemouth voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bournemouth

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bournemouth

Kaart Bournemouth

Lees meer over Bournemouth

... zorgt voor een milder klimaat in vergelijking een groot deel van Groot-Britannie. Mede hierdoor is Bournemouth ook erg populair als vakantieoord onder de Britten. Waar de bevolking voor een relatief groot deel nog altijd uit ouderen bestaat is het de laatste jaren aanzienlijk aan het vernieuwen. Steeds meer jongeren, surfers en typische 'bohemians' worden door dit stadje aangetrokken. Een bezienswaardigheid in de omgeving van Bournemouth is het New Forest National Park. Dit nationale park heeft een zeer bijzonder cultuurlandschap waar je mooie fietstochten kunt maken.

Bournemouth heeft een directe bus- en treinverbinding met de hoofdstad Londen. Ook gaan vanaf het nabij gelegen Poole ferry's naar de subtropische eilandjes Guernsey & Jersey. Er gaan vanuit Nederland geen directe vluchten naar Bournemouth. Je moet altijd minimaal 1x overstappen, ook kun je overwegen om goedkoop te vliegen naar Londen en daar de express bus of trein te pakken. Het vliegveld van Bournemouth, Bournemouth International Airport, ligt ongeveer 10 km buiten het centrum en is uitstekend te bereiken per taxi. Ook zijn er lokale busverbindingen.

Goedkoop naar Bournemouth vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bournemouth? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bournemouth te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bournemouth? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bournemouth vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bournemouth kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bournemouth vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bournemouth boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bournemouth in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bournemouth Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Bournemouth?  

Er is geen directe vlucht van Amsterdam – Schiphol naar Bournemouth. De vluchtduur inclusief overstap in Londen bedraagt minimaal 2 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bournemouth

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bournemouth aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bournemouth zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024