Vliegen naar Exeter

Exeter is een stad en gelijknamig district in het engelse Devon in het zuidwesten van Engeland.Exeter is een van de oudste plaatsen van Engeland. De stad heeft veel moeten lijden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Exeter voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Exeter

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Exeter

Kaart Exeter

Lees meer over Exeter

... onder de tweede wereldoorlog, desondanks heeft het nog steeds een mooie oude binnenstad. Het voorbeeld hiervan is natuurlijk de Exeter Kathedraal, een waar bolwerk en tevens de zetel plek van de bisschop van Exeter.

Wat zijn de bezienswaardigheden in Exeter?
Andere voorbeelden van must-sees in Exeter zijn het Rougemont kasteel, voor heerlijk shoppen ga je naar Pirincesshay shopping centre. Northernhay Gardens in Exeter zijn de oudste ontworpen open publieke gebieden, geopend in 1612. Als u even tot rust wilt komt in Exeter zijn de Northernhay Gardens de ideale plek om een heerlijk rustgevende wandeling te maken.

Hoe heet de luchthaven van Exeter?
Het vliegveld van Exeter genaamd Exter International airport ligt op een kleine afstand van de binnenstad van Exeter vandaan. De luchthaven van Exeter biedt voor verder vervoer vele mogelijkheden aan. Onder deze mogelijkheden die Exeter International airport aanbiedt vallen shuttlebussen, bus lijnen, de altijd aanwezige taxi's, trein verbindingen en autoverhuurbedrijven voor eigen vervoer. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Exeter Airport op Vliegveldinfo.nl.

De snelste manier voor goedkope vliegtickets Exeter?
Wil je graag goedkoop vliegen naar Exter? Schrijf je dan in voor de gratis Flight-Alert service en ontvang een mail wanneer jouw persoonlijk uitgezochte tickets beschikbaar zijn. Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets naar Exeter voor een onvergetelijke reis!

Goedkoop naar Exeter vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Exeter? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Exeter te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Exeter? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Exeter vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Exeter kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Exeter vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Exeter boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Exeter in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Exeter Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Exeter  

Hoe lang is het vliegen naar Exeter? De vluchtduur Amsterdam Exeter beslaat doorgaans op een directe vlucht 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Exeter

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Exeter aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Exeter met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Exeter zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024