Vliegen naar Grand Canyon

Een bezoek aan de Grand Canyon mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een rondreis door West USA. Maar in de regel is het slimmer om voor de start van je rondreis te vliegen naar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Grand Canyon voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Grand Canyon

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Grand Canyon

Kaart Grand Canyon

Lees meer over Grand Canyon

...en naar Phoenix of Las Vegas. Tickets naar de regionale Grand Canyon airport zijn namelijk vaak honderden euro's duurder. Vanaf Vegas kan je ook elke dag voordelig met een klein vliegtuig naar Grand Canyon vliegen.

De Grand Canyon is een wereldberoemde gigantische kloof (Canyon) in het noorden van de Amerikaanse staat Arizona gecreëerd door de rivier de Colorado. De Colorado heeft door miljoenen jaren de Grand Canyon door middel van erosie uitgehouwen.

De Grand Canyon werd door de Europeanen voor het eerst ontdekt in 1540 door de Spaanse ontdekkingsreiziger Cardenas. De Grand Canyon was één van de eerste nationale parken van Amerika en het park is tevens sinds 1979 te vinden op de prestigieuze UNESCO werelderfgoedlijst. 

De zuidkant van de Grand Canyon genaamd de South Rim is de toeristische kant van het park. Hier zijn excursies, kampeerplaatsen en restaurants te vinden. De North Rim van de Grand Canyon is een stuk rustiger en minder toeristisch. Het uitzicht is volgens vele in de South Rim wel een stuk spectaculairder.

Vliegveld Grand Canyon

Als je direct naar de Grand Canyon wilt vliegen dan kan je vliegen naar Grand Canyon National Park Airport, airport code GCN, of naar Flagstaff Grand Canyon Airport ook wel Pulliam Field Airport genoemd (airport code FLG). Er zijn echter geen directe vluchten vanaf Nederlandse luchthavens naar Grand Canyon. 

Goedkoop naar Grand Canyon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Grand Canyon? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Grand Canyon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Grand Canyon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Grand Canyon vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Grand Canyon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Grand Canyon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Grand Canyon boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Grand Canyon in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Grand Canyon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Grand Canyon  

Hoe lang is het vliegen naar Grand Canyon? De vluchtduur is circa 18 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Grand Canyon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Grand Canyon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Grand Canyon zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024