Vliegen naar Sierra Leone

Sierra Leone officieel Republiek Sierra Leone is een land in West-Afrika met als hoofdstad Freetown. Sierra Leone wordt door vele het land in Afrika met de mooiste stranden genoemd van de ongerepte lange witte stranden tot de kust van Freetown waar prachtige hotels en veel uitgaansgelegenheden zitten. Voor de kust van Sierra Leone liggen verschillende tropische eilandjes, zoals Banana Islands, Turtle Islands en Sherbro Island. Deze zijn zeer populair voor een tropisch uitstapje. 

Goedkope vliegtickets Sierra Leone : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Freetown

Vergelijk goedkope vliegtickets Sierra Leone voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Sierra Leone vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sierra Leone vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sierra Leone te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sierra Leone? Geef je op voor de Sierra Leone Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sierra Leone vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sierra Leone kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sierra Leone in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sierra Leone boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sierra Leone in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Sierra Leone Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sierra Leone 

Hoe lang is het vliegen naar Sierra Leone? De vluchtduur bedraagt 9,5 uur inclusief een overstap van ongeveer 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sierra Leone

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sierra Leone o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sierra Leone met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sierra Leone. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sierra Leone zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares