Vliegen naar Uganda

De beste deals voor tickets Uganda? Check de Uganda aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Uganda : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Entebbe
bestemming Entebbe

Entebbe is een stad gelegen op een schiereiland in het Victoriameer. Entebbe was tot de onafhankelijkheid in 1962 de hoofdstad van het koloniale Uganda.

Last minute vliegtickets Uganda

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Uganda

Amsterdam - Kampala 
Goedkope vliegtickets Kampala Uganda boeken? Dan kan je het beste vliegen naar Entebbe. Kampala, de hoofdstad van Uganda ligt op slechts 35 kilometer van de luchthaven Entebbe. 

Luchthavens in Uganda
De airport bij de stad Entebbe is tevens de drukst bezochte luchthaven van Uganda. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport zijn er diverse rechtstreeks vluchten beschikbaar naar het vliegveld Entebbe International Airport. Daarnaast zijn er vaak vele goedkopere vluchten te vinden die met een overstap naar Entebbe vliegen. Een vlucht naar Uganda duurt ongeveer 8 uur.

Beste reisperiode voor Uganda
Zowel Kempala als Entebbe liggen aan het Victoriameer, wat ervoor zorgt dat in deze regio de meeste regen van heel Uganda valt. Vooral in de periode maart tot en met juni en november t/m december valt er veel regen. Het droogteseizoen loopt van november tot en met januari.

Regels voor vliegen naar Uganda
Om Uganda binnen te komen, heb je een visum nodig. Dit visum kun je van tevoren aanvragen of bij aankomst op de luchthaven. Het is aan te raden om het visum voor vertrek aan te vragen om misverstanden te voorkomen. Naast een visum heb je ook een paspoort nodig, dit paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Tip: check ook altijd het reisadvies voordat je jouw tickets Amsterdam - Oeganda boekt. ,

Over Uganda
De Republiek Uganda is een land in centraal Afrika. De hoofdstad van Uganda is gelegen aan het Victoriameer. Het Victoriameer is het grootste meer van Afrika en tevens het op één na grootste zoetwatermeer ter wereld.

Tip; Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Uganda, kijk dan de bijzondere film "The Last King of Scotland" over de dictator Idi Amin.

Uganda: de Parel van Afrika
Uganda heeft alles wat Afrika te bieden heeft, het wordt niet voor niets 'De Parel van Afrika' genoemd. Het prachtige gebergte  dat in het Rwenzori National Park ligt is zeker een bezoekje waard en ook de vele apensoorten waaronder de gorilla zijn zeker de moeite waard. Daarnaast zijn de Ugandese een van de aardigste die er bestaan volgens de bezoekers. Alhoewel er nog altijd verschillende stammen en religies zijn zul je vaak verwelkomt worden met 'Hee Mzungu!', wat 'Hallo Blanken' betekent.

Oeganda heeft na de onafhankelijkheid in 1962 te maken gekregen met een wrede dictator genaamd Idi Amin totdat hij werd afgezet in 1979. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van meer dan 300.000 Ugandese.

Goedkoop naar Uganda vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Uganda? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Uganda te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Uganda? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Uganda vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Uganda kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Uganda vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Uganda boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Uganda in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Uganda Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Uganda? 

De vluchtduur is 10 uur en 35 minuten naar het Entebbe International Airport in Uganda bij een directe vlucht met een korte tussenlanding.

Bijkomende kosten bij vluchten Uganda

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Uganda aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Uganda zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024