Vliegen naar Uganda

De Republiek Uganda of in het Nederlands ook vaak als Oeganda geschreven is een land in centraal Afrika. De hoofdstad van Uganda is Kampala, gelegen aan het Victoriameer. Het Victoriameer is het grootste meer van Afrika en tevens het op één na grootste zoetwatermeer ter wereld. Tip; Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Uganda, kijk dan de bijzondere film "The Last King of Scotland" over de dictator Idi Amin.

 

Goedkope vliegtickets Uganda : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Entebbe

Vergelijk goedkope vliegtickets Uganda voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Uganda vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Uganda vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Uganda te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Uganda? Geef je op voor de Uganda Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Uganda vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Uganda kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Uganda in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Uganda boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Uganda in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Uganda Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Uganda? 

De vluchtduur is 10 uur en 35 minuten naar het Entebbe International Airport in Uganda bij een directe vlucht met een korte tussenlanding.

Bijkomende kosten bij vluchten Uganda

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Uganda o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Uganda met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Uganda. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Uganda zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares