Vliegen naar Bujumbura

Bujumbura is de hoofdstad van Burundi, een land in het midden van Afrika, ingeklemd tussen Tanzania en de Democratische Republiek Congo. Ten noorden van Burundi ligt het ongeveer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bujumbura voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bujumbura vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bujumbura vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bujumbura te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bujumbura? Geef je op voor de Bujumbura Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bujumbura vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bujumbura kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bujumbura in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bujumbura boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bujumbura in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bujumbura als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bujumbura

Hoe lang is het vliegen naar Bujumbura? De vliegtijd bedraagt ongeveer 12 uur. Dit is inclusief meerdere tussenstops 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bujumbura

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bujumbura o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bujumbura met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bujumbura. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bujumbura zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017