Vliegen naar Bujumbura

Bujumbura is de hoofdstad van Burundi, een land in het midden van Afrika, ingeklemd tussen Tanzania en de Democratische Republiek Congo. Ten noorden van Burundi ligt het ongeveer...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 737,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bujumbura voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bujumbura

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bujumbura

Kaart Bujumbura

Lees meer over Bujumbura

... net zo grote Rwanda. Burundi is nog altijd een van de armste landen ter wereld. De hutu en de tutsi's oorlog die tot 1999 duurden zorgden ervoor dat er veel inwoners vluchten. Inmiddels trekken deze langzaam terug. Toch zijn er nog altijd Burundiërs op de vlucht, om het aanhoudende geweld. Hou daarom wanneer je afreist naar Bujumbura nog altijd het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten.

Bujumbura kent een tropisch klimaat. Het gehele jaar door liggen de temperaturen overdag boven de 30 graden celsius. In de nacht schommelen de temperaturen meestal rond de 20 graden. Van oktober tot april is het het regenseizoen, in juni, juli en augustus is het nagenoeg droog.

Bujumbura International Airport ligt een aantal kilometer buiten de stad. Vanaf Amsterdam gaat er geen directe vlucht naar Bujumbura, maar onze zuiderburen bieden vanaf Brussel wel een directe vlucht aan. Toch vanaf Amsterdam vliegen? Meestal maak je dan een overstap in Nairobi of Addis Abeba. Eventueel kan hier een extra overstap in een Europese stad bij komen, maar dit hoeft niet (dit kan echter wel honderden euro's op je ticketprijs schelen).

Goedkoop naar Bujumbura vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bujumbura? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bujumbura te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bujumbura? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bujumbura vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bujumbura kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bujumbura vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bujumbura boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bujumbura in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bujumbura Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bujumbura  

Hoe lang is het vliegen naar Bujumbura? De vliegtijd bedraagt ongeveer 12 uur. Dit is inclusief meerdere tussenstops 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Bujumbura

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bujumbura aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bujumbura met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bujumbura zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024