Vliegen naar Kigali

De heuvelachtige stad Kigali is de hoofdstad en economisch belangrijkste stad van het Afrikaanse Rwanda.Het weer in Kigali is eigenlijk altijd goed het hele jaar door. Met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kigali voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kigali vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kigali vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kigali te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kigali? Geef je op voor de Kigali Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kigali vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kigali kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kigali in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kigali boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kigali in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kigali als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kigali

Hoe lang is het vliegen naar Kigali? De vluchtduur is 8,5 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel een uur of 4 er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Kigali

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kigali o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kigali met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kigali. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kigali zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017