Vliegen naar Kigali

Kigali International Airport is vanaf augustus 2020 weer open. De  KLM vluchten Amsterdam - Kigali worden deze maand hervat en ook vliegen naar Kigali vanaf Brussel kan weer!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 888,-

KLM

aanbevolen v.a. € 832,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kigali voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kigali

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kigali

Kaart Kigali

Lees meer over Kigali

...

KLM hervat op 7 augustus haar reguliere vluchten Kigali .de Rwandese hoofdstad Kigali. Aanvankelijk een wekelijkse vlucht. 

Kigali Interational airport is de enige internationale luchthaven van en het belangrijkste vliegveld van het land. Voor goedkope vluchten naar Kigali is het nuttig te kijken naar de alternatieven op deze pagina. O.a. Turkish Airlines en Aeroflot hebben soms leuke tarieven.

Vliegtickets Brussel Kigali zijn waarschijnlijk vanaf eind 2020 weer beschikbaar.

De heuvelachtige stad Kigali is de hoofdstad en economisch belangrijkste stad van het Afrikaanse Rwanda. Het weer in Kigali is eigenlijk altijd goed het hele jaar door. Met overwegend hoge temperaturen, veel zon en weinig neerslag de droom van alle toeristen. Die tref je er overigens maar zelden, de meeste toeristen die naar Kigali en Rwanda reizen komen of voor een safari om de berg gorilla te zien of voor vrijwilligerswerk.

 

Goedkoop naar Kigali vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kigali? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kigali te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kigali? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kigali vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kigali deals. Tip: voor een last minute Kigali vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kigali Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kigali  

Hoe lang is het vliegen naar Kigali? De vluchtduur is 8,5 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel een uur of 4 er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Kigali

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-
Egyptair
- *
Brussels Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kigali aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kigali zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024