Vliegen naar Kisumu

Kisumu is een relatief grote havenstad in het gelijknamige district Kisumu in het oost Afrikaanse land Kenia. Kisumu is bovenal een handelscentrum waar voornamelijk voedingswaren worden verhandelt, maar ook katoen is een lokaal product dat veel beschikbaar is. Kisumu is de derde stad van Kenia gelegen in het westen van het land in de Nyanza regio aan het beroemde Victoria meer. Kisumu is na Kampala de belangrijkste stad gesitueerd aan dit immens grote meer.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 914,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kisumu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kisumu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kisumu

Kaart Kisumu

Lees meer over Kisumu

...

Kisumu kent een heerlijk zonnig klimaat zo goed als het hele jaar door met temperaturen die overdag zelden onder de 22 graden komen. Dichtbij Kisumu op ongeveer 46 kilometer rijden ligt het eiland en tevens nationale park Ndere Island National Park.

Kisumu heeft als belangrijkste stad van de wijde omgeving natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven van Kisumu heet Kisumu international airport  en ligt op een bescheiden afstand van maar 7 kilometer. het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Kisumu. Er dient te minste één overstap plaats te vinden op je reis naar Kisumu om de reis af te ronden. De overstap zal hoogst waarschijnlijk plaatsvinden op het vliegveld Nairobi. Het valt te overwegen om een vlucht naar Nairobi te boeken om vanaf daar een apart door te reizen naar Kisumu. De vluchten naar Nairobi zijn namelijk doorgaans bijna de helft goedkoper!

Goedkoop naar Kisumu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kisumu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kisumu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kisumu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kisumu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kisumu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kisumu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kisumu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kisumu in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kisumu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kisumu  

Hoe lang is het vliegen naar Kisumu? De vluchtduur is 5 uur ongeveer.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Kisumu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kisumu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kisumu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kisumu zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023