Vliegen naar Kisumu

Kisumu is een relatief grote havenstad in het gelijknamige district Kisumu in het oost Afrikaanse land Kenia. Kisumu is bovenal een handelscentrum waar voornamelijk voedingswaren worden verhandelt, maar ook katoen is een lokaal product dat veel beschikbaar is. Kisumu is de derde stad van Kenia gelegen in het westen van het land in de Nyanza regio aan het beroemde Victoria meer. Kisumu is na Kampala de belangrijkste stad gesitueerd aan dit immens grote meer.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kisumu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kisumu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kisumu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kisumu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kisumu? Geef je op voor de Kisumu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kisumu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kisumu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kisumu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kisumu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kisumu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kisumu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kisumu

Hoe lang is het vliegen naar Kisumu? De vluchtduur is 5 uur ongeveer.

Bijkomende kosten bij vluchten Kisumu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kisumu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kisumu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kisumu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kisumu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017