Vliegen naar Saint Lucia

Saint Lucia is populair om het aangename tropische klimaat, de vele stranden en resorts die het eiland te bieden heeft. Het eiland in de Caribische Zee maakt onderdeel uit van de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 961,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saint Lucia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Saint Lucia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Saint Lucia

Kaart Saint Lucia

Lees meer over Saint Lucia

... Kleine Antilllen en het Britse Gemenebest en heeft 175.000 inwoners. De beste reisperiode is in het droge seizoen, dat loopt van januari tot april. Een bezoek aan Saint Lucia is vaak onderdeel van een cruise in de Cariben, maar het eiland biedt ook voldoende voor een volledige vakantie.

Op Saint Lucia worden jaarlijks een aantal festivals gehouden, waaronder het Saint Lucian Jazz Festival en festivals voor de rozenkruisers en vrijmetselaars. De twee typerende bergtoppen van het eiland, ‘The Pitons’ staan op de werelderfgoedlijst en zijn ook te beklimmen. Andere activiteiten zijn wandelingen door het regenwoud, een bezoek aan de warmwaterbronnen, snorkelen vanaf de vele stranden en duiken tussen ‘The Pitons’ of bij Pigeon Island.

Het vliegveld van Saint Lucia, genaamd Hewanorra International Airport (UVF), ligt in het zuiden van het eiland. Het noorden en de hoofdstad Castries liggen op een uur rijden.

Goedkoop naar Saint Lucia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saint Lucia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saint Lucia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saint Lucia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Lucia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Saint Lucia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Saint Lucia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saint Lucia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saint Lucia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Saint Lucia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saint Lucia  

Hoe lang is het vliegen naar Saint Lucia? De vluchtduur bedraagt ongeveer 20 uur. U moet hiervoor wel overstappen naar een ander vliegveld in Londen.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Saint Lucia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saint Lucia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Lucia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024