Vliegen naar Saint Lucia

Saint Lucia is populair om het aangename tropische klimaat, de vele stranden en resorts die het eiland te bieden heeft. Het eiland in de Caribische Zee maakt onderdeel uit van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saint Lucia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Saint Lucia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saint Lucia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saint Lucia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saint Lucia? Geef je op voor de Saint Lucia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Lucia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Saint Lucia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Saint Lucia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saint Lucia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saint Lucia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Saint Lucia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Saint Lucia

Hoe lang is het vliegen naar Saint Lucia? De vluchtduur bedraagt ongeveer 20 uur. U moet hiervoor wel overstappen naar een ander vliegveld in Londen.

Bijkomende kosten bij vluchten Saint Lucia

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Saint Lucia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saint Lucia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Saint Lucia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Lucia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017