Vliegen naar Qatar

Qatar is een oliestaat in het Midden-Oosten en grenst aan Saudi-Arabië. De laatste jaren gaat het erg goed met Qatar en is het een van de rijkste landen ter wereld. Dit komt door de stijgende olieprijs. Wolkenkrabbers vormen dan ook steeds meer het straatbeeld van Qatar, vooral in de hoofdstad Doha zie je overal gigantische gebouwen uit de grond rijzen. Qatar gaat de komende jaren veel in sport investeren, zoals met het WK voetbal in 2022.

Goedkope vliegtickets Qatar : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Doha

Vergelijk goedkope vliegtickets Qatar voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Qatar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Qatar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Qatar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Qatar? Geef je op voor de Qatar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Qatar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Qatar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Qatar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Qatar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Qatar in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Qatar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Qatar 

Hoe lang is het vliegen naar Qatar? De vluchtduur is ongeveer 6,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Qatar

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Qatar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Qatar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Qatar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Qatar zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares