Vliegen naar Qatar

De beste deals voor tickets Qatar? Check de Qatar aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Qatar : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Doha
bestemming Doha

Doha is de hoofdstad van het kleine Arabische staatje Qatar gelegen aan de Perzische Golf. Voor goedkope vliegtickets naar Doha kun je je aanmelden voor een Flight Alert. Je krijgt dan een bericht van ons zodra er een vliegticket voor jouw budget is gevonden. De reisduur bedraagt circa 7 uur naar Doha.

Last minute vliegtickets Qatar

Luchthavens in Qatar

Kaart Qatar

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Qatar

Qatar is een oliestaat in het Midden-Oosten en grenst aan Saudi-Arabië. De laatste jaren gaat het erg goed met Qatar en is het een van de rijkste landen ter wereld. Dit komt door de stijgende olieprijs. Wolkenkrabbers vormen dan ook steeds meer het straatbeeld van Qatar, vooral in de hoofdstad Doha zie je overal gigantische gebouwen uit de grond rijzen. Qatar gaat de komende jaren veel in sport investeren, zoals met het WK voetbal in 2022.

Airlines die vliegen naar Qatar
Qatar Airways vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Qatar. Ook kun je vliegtickets boeken met een overstap met bijvoorbeeld British Airways, Lufthansa, Turkish Airlines, Jet Airways en Royal Air Maroc. Vluchten met een overstap of tussenstop zijn vaak minder duur dan een directe vlucht. Opzoek naar goedkope vluchten Qatar? Maak een Flight Alert aan om vliegtickets te vinden met de allerlaagste prijs! Wij berichten jou als we een aanbieding gevonden hebben die past bij jouw budget!

Luchthavens van Qatar
Het grootste en belangrijkste vliegveld van Qatar is Hamad International Airport (DOH). In 2014 werd het opgeleverd als vervanging voor de luchthaven Doha International Airport. Het vliegveld is de thuisbasis voor Qatar Airways. Een vlucht vanaf Schiphol naar Doha duurt ongeveer 7 uur, maar vanwege de tussenstops kan dit snel meer worden. Handige informatie over de vliegvelden in Qatar vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd Qatar
Qatar kent een warm en droog klimaat en het krijgt nauwelijks regen. Temperaturen zijn het hele jaar tussen de 25 en 45 graden. Vooral in de zomermaanden juli en augustus kan het er extreem heet worden. In de nacht kunnen de temperaturen echter sterk dalen. Het hoogseizoen van Qatar ligt vooral rond de religieuze evenementen, maar ook in de maanden oktober tot april wanneer het niet te heet is. Om goedkope vluchten Qatar te vinden in deze periode zal je meer moeite moeten doen. De maanden juli en augustus vormen het laagseizoen doordat het simpelweg te heet is voor de meeste toeristen. Wel kan je in deze maanden goedkope vliegtickets Qatar vinden en voor duikers is dit een goede periode.

Bezienswaardigheden en tips
Qatar is een relatief nieuwe bestemming voor toeristen, maar heeft zeker veel te bieden. Vooral de combinatie tussen moderne en historische architectuur en de luxe hotels en resorts maken Qatar geliefd. Hiernaast heeft het ook prachtige landschappen en is het een fantastische plek voor watersporters en duikers.

Er wordt in Qatar vooral over de weg gereisd, zowel met de auto als de bus. Doha, de hoofdstad van Qatar, wordt door middel van een ingenieus busnetwerk met verschillende andere steden in Qatar verbonden. Zo kan je tegen een betaalbare prijs goed op locatie reizen.

Goedkoop naar Qatar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Qatar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Qatar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Qatar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Qatar vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Qatar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Qatar vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Qatar boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Qatar in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Qatar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Qatar 

Hoe lang is het vliegen naar Qatar? De vluchtduur is ongeveer 6,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Qatar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Qatar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Qatar met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Qatar zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024