Vliegen naar Da Nang

Midden in Vietnam ligt Da Nang, een goede uitvalsbasis als je de omgeving wilt leren kennen. In de nabijheid van Da Nang vind je namelijk vele bijzondere bezienswaardigheden die...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Da Nang voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Da Nang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Da Nang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Da Nang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Da Nang? Geef je op voor de Da Nang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Da Nang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Da Nang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Da Nang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Da Nang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Da Nang in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Da Nang als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Da Nang

Hoe lang is het vliegen naar Da Nang? De vluchtduur is circa 18 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Da Nang

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Da Nang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Da Nang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Da Nang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Da Nang zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017