Vliegen naar Da Nang

Midden in Vietnam ligt Da Nang, een goede uitvalsbasis als je de omgeving wilt leren kennen. In de nabijheid van Da Nang vind je namelijk vele bijzondere bezienswaardigheden die...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Da Nang voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Da Nang

... op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Daarnaast zal de natuur je overweldigen.

Da Nang kent 2 seizoenen, van mei tot en met januari het natte en iets warmere seizoen en van februari t/m april een korte droge periode. Dit is dan ook de beste reistijd, het regent weinig en het is gemiddeld overdag zo'n 28 graden.

Da Nang heeft een internationaal vliegveld, alhoewel de meeste reizigers Vietnamezen zijn. Vanaf Da Nang International Airport wordt er o.a. naar verschillende steden in China, Taiwan, Singapore en Cambodja gevlogen. Vanuit Nederland maak je dus altijd een overstap.

Wil de rest van Vietnam ontdekken? Ga dan met de trein! Dit is een prima vervoermiddel om door Vietnam te reizen. Het is namelijk heel erg goedkoop en je ziet prachtige vergezichten. Je hebt snelle treinen en 'gewone' treinen, deze laatste rijden erg langzaam, maar het is wel heel bijzonder om mee te maken. Ga bijvoorbeeld van Da Nang naar Hue. Verder naar het noorden of juist naar het zuiden reizen? Kies dan voor de snellere treinen.

Goedkoop naar Da Nang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Da Nang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Da Nang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Da Nang? Geef je op voor de Da Nang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Da Nang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Da Nang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Da Nang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Da Nang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Da Nang in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Da Nang Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Da Nang 

Hoe lang is het vliegen naar Da Nang? De vluchtduur is circa 18 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Da Nang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Korean Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Da Nang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Da Nang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Da Nang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Da Nang zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares