Vliegtickets Da Nang

Comfortabel en goedkoop vliegen naar Da Nang Vietnam? Sinds kort heeft naast KLM ook Qatar Airways  vluchten Amsterdam - Da Nang in de aanbieding! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,951,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,068,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Da Nang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Da Nang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Da Nang

Kaart Da Nang

Lees meer over Da Nang

...

Vliegen naar Da Nang


Er zijn wekelijks maar liefst vier vluchten Da Nang om uit te kiezen bij de Qatar. Tijdens de vlucht Da Nang vanaf Schiphol is er een stop in Doha. Ook KLM vliegt naar Da Nang vanaf Amsterdam. Op je vlucht heb je op dit moment echter tenminste 2 stops of overstappen en behalve wanneer er toevallig tijdens de KLM Werelddeal weken leuke aanbiedingen voor Da Nang zijn, zijn de KLM tickets meestal ook duurder.  

Over Da Nang
Da Nang behoort tot de belangrijkste steden van Vietnam en is vanwege zijn prachtige ligging, een goede uitvalsbasis als je wat meer van dit land wil leren kennen. In de nabijheid van Da Nang vind je namelijk vele bijzondere bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Daarnaast zal de natuur je overweldigen. Da nang ligt aan een schitterende baai, met prachtige zandstranden en de beroemde Marmeren heuvels op de achtergrond.

Klimaat
Da Nang kent 2 seizoenen, van mei tot en met januari het natte en iets warmere seizoen en van februari t/m april een korte droge periode. Dit is dan ook de beste reistijd, het regent weinig en het is gemiddeld overdag zo'n 28 graden.

De luchthaven
Da Nang heeft een internationaal vliegveld, alhoewel de meeste reizigers Vietnamezen zijn. Vanaf Da Nang International Airport wordt er o.a. naar verschillende steden in China, Taiwan, Singapore en Cambodja gevlogen. Vanuit Nederland maak je dus altijd een overstap.

Rondreis
Wil de rest van Vietnam ontdekken? Ga dan met de trein! Dit is een prima vervoermiddel om door Vietnam te reizen. Het is namelijk heel erg goedkoop en je ziet prachtige vergezichten. Je hebt snelle treinen en 'gewone' treinen, deze laatste rijden erg langzaam, maar het is wel heel bijzonder om mee te maken. Ga bijvoorbeeld van Da Nang naar Hue. Verder naar het noorden of juist naar het zuiden reizen? Kies dan voor de snellere treinen.

Goedkoop naar Da Nang vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Da Nang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Da Nang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Da Nang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Da Nang vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Da Nang deals. Tip: voor een last minute Da Nang vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Da Nang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Da Nang  

Hoe lang is het vliegen naar Da Nang? De vluchtduur is circa 18 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Da Nang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Vietnam Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Korean Air
 € 25,- -  € 39,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Da Nang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Da Nang zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024