Vliegen naar Charlottetown

Charlottetown is een stad gelegen in uiterste oosten van Canada. Het ligt op een eiland dat met het vaste land wordt verbonden door een weg. Het hele jaar door valt er redelijk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charlottetown voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Charlottetown vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Charlottetown vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Charlottetown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charlottetown? Geef je op voor de Charlottetown Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charlottetown vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Charlottetown kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Charlottetown in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Charlottetown boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Charlottetown in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Charlottetown als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Charlottetown

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Charlottetown o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Charlottetown met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Charlottetown. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charlottetown zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017