Vliegen naar Charlottetown

Charlottetown is een stad gelegen in uiterste oosten van Canada. Het ligt op een eiland dat met het vaste land wordt verbonden door een weg. Het vliegveld van Charlottetown...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 692,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charlottetown voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Charlottetown

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Charlottetown

Kaart Charlottetown

Lees meer over Charlottetown

... is een klein vliegveld, waar maar naar een paar bestemmingen wordt gevlogen. Vanaf Amsterdam gaan er dus geen directe vluchten naar Charlottetown, meestal maak je een overstap in Toronto of New York. Het vliegveld ligt vlakbij de stad. Tip: wil je besparen op je vlucht? Charlottetown ligt niet al te ver van de luchthaven van Halifax. Naar deze luchthaven gaan wel directe vluchten uit Europa en tegen veel gunstigere tarieven.

Het hele jaar door valt er redelijk veel neerslag, in de zomer is het aangenaam warm met gemiddeld 23 graden, in de winter zakt het kwik onder het vriespunt. Overdag wordt het dan ongeveer -3 graden celsius, in de nacht is dit -13. Er ligt in de wintermaanden dan ook vaak een behoorlijk pak sneeuw.

Charlottetown heeft pas goed 10 jaar een bussysteem, hiervoor had het weinig openbaar vervoer. Dit heeft ertoe geleid dat veel bewoners van Charlottetown een eigen auto hebben. Hierdoor zijn in het historische centrum drie grote parkeergarages gebouwd, om de auto's kwijt te kunnen. Liever zelf geen auto huren? In Charlottetown zijn ook genoeg taxi's. Deze werken niet met een meter, maar met een zone-systeem.

Goedkoop naar Charlottetown vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Charlottetown? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Charlottetown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charlottetown? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charlottetown vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Charlottetown deals. Tip: voor een last minute Charlottetown vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Charlottetown Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Charlottetown

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Charlottetown aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charlottetown zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024