Vliegen naar Busan

Busan is een havenstad in het zuiden van Zuid-Korea en is de, op Seoul na, grootste stad van Zuid-Korea. Het Gimhae International Airport heeft in 2007 een nieuwe terminal...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Busan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Busan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Busan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Busan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Busan? Geef je op voor de Busan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Busan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Busan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Busan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Busan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Busan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Busan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Busan

Hoe lang is het vliegen naar Busan? De vliegtijd naar Busan bedraagt 13 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Busan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Busan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Busan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Busan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Busan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017