Vliegen naar Busan

Busan is een havenstad in het zuiden van Zuid-Korea en is de, op Seoul na, grootste stad van Zuid-Korea. Het Gimhae International Airport heeft in 2007 een nieuwe terminal...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 770,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Busan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Busan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Busan

Kaart Busan

Lees meer over Busan

... gekregen. Vanaf Munchen gaan er rechtstreekse vluchten naar Busan, vanaf Amsterdam heb je altijd een stop of overstap.

In Busan zijn bootverbindingen naar China en Japan en er is een uitgebreide busverbinding in de stad: dé reismethode in Busan.

Busan kent toeristische stranden. De stad wordt omgeven door een indrukwekkende omgeving. De stranden kun je het beste in de zomer (juli t/m september) bezoeken, het is dan namelijk gemiddeld 26 graden celsius overdag in Busan. In de nacht koelt het slecht af, in de zomer blijft de temperatuur vaak boven de 20 graden. In de winter is het een stuk kouder, gemiddeld zo'n -2 graden celsius. Hou er in de zomer wel rekening mee dat het dan regenseizoen is, er kan dus regelmatig een behoorlijke plensbui naar beneden komen.

Voor Zuid-Koreanen is Busan een bekende vakantie en weekendbestemming. Je vindt er dus veel vermaak, zoals restaurants waar je heerlijk kunt eten. Overdag zin in iets actiefs? Geumjeongsan is een beroemde berg om te beklimmen, vanaf hier heb je prachtig uitzicht!

Goedkoop naar Busan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Busan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Busan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Busan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Busan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Busan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Busan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Busan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Busan in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Busan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Busan  

Hoe lang is het vliegen naar Busan? De vliegtijd naar Busan bedraagt 13 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Busan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Busan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Busan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024