Vliegen naar Zuid-Korea

De beste deals voor tickets Zuid-Korea? Check de Zuid-Korea aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Zuid-Korea : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Seoul
bestemming Seoul

De hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul, is één van de modernste steden ter wereld. Ook de luchthaven van Seoul is hypermodern. Vergelijk de vliegreizen naar Seoul eens vanaf verschillende luchthavens. Een vlucht met een overstap kan soms veel goedkoper zijn!

Vliegtickets Zuid-Korea : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Busan
bestemming Busan

Busan, wat ook wel Poesan of Pusan genoemd wordt, is de tweede stad van het land met wel 4,6 miljoen inwoners gelegen aan de rivier de Nakdong. Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Busan. Vergelijk meerdere vertrekdata voor de goedkoopste tickets!

Luchthavens in Zuid-Korea

Kaart Zuid-Korea

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Zuid-Korea

Eén van de meest ontwikkelde landen van Azië is Zuid-Korea. Met supersnelle treinen, hypermoderne vervoersmogelijkheden en enorme wolkenkrabbers. Er zijn meerdere luchthavens te vinden in Zuid-Korea, maar vanuit Nederland is het het meest waarschijnlijk dat je zult vliegen op de hoofdstad van Zuid-Korea: Seoul. 

Vluchten naar Zuid-Korea
Vanaf Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten Incheon International Airport, het grootste vliegveld van Seoul. Deze luchthaven heeft twee landingsbanen en ziet er enorm modern uit. Het vliegveld behoort tot de drukste vliegvelden van Azië. Geld besparen? Vluchten met een overstap zijn vaak goedkoper! Kijk ook zeker naar vluchten vanaf een andere luchthaven, zoals Frankfurt. Een vlucht naar Zuid-Korea duurt inclusief overstap ongeveer 15 tot 20 uur. De reisduur hangt heel erg af van het aantal overstappen en de tijd van de overstap.

De beste reisperiode voor vliegen naar Zuid-Korea
Zuid-Korea kent warme, natte zomers en droge, koude winters. In de maanden juni, juli en augustus kan er veel regen vallen, in juli valt er bijvoorbeeld gemiddeld 400 mm regen in Seoul. Wel stijgt het kwik in deze maanden naar 25 tot 31 graden celsius. De winters zijn echter een stuk kouder, waarbij sneeuw (zeker in de binnenlanden en in de gebergten) niet vreemd is. Aan de kust kan het ook sneeuwen, maar meestal blijft het daar bij een aantal centimeters. De beste reisperiode is dus van maart tot mei en van september tot november.

Ontdek het bijzondere Zuid-Korea
Zuid-Korea heeft ongeveer 50 miljoen inwoners. Het land is een schiereiland met daarbij ongeveer 3000 eilandjes dat alleen grenst aan Noord-Korea, waarmee ze nog altijd op gespannen voet leven. Je kunt de DMZ als toerist bezoeken, die eigenlijk al begint ten noorden van Seoul. Je zult veel prikkeldraad en muren zien.

Goedkoop naar Zuid-Korea vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Zuid-Korea? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Zuid-Korea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zuid-Korea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zuid-Korea vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Zuid-Korea deals. Tip: voor een last minute Zuid-Korea vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Zuid-Korea Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Zuid-Korea? 

Een directe vlucht van Amsterdam naar Seoul duurt 10 uur en 30 minuten. De kortste vliegtijden Busan of Cheju liggen vanwege de overstap tussen de 13 en 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Zuid-Korea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Zuid-Korea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zuid-Korea zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024