Vliegen naar Burlington

Goedkoop vliegen naar Burlington? Deze stad in de Verenigde Staten ligt 72 kilometer ten zuiden van de Canadese grens. Als je echt de goedkoopste vlucht zoekt overweeg dan om geen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Burlington voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Burlington vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Burlington? Geef je op voor de Burlington Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Burlington vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Burlington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Burlington in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vliegtickets Burlington met veel comfort? Kijk bij bovenstaande online travel agents of ze een vliegticket aanbieding Burlington met Emirates hebben. Deze hebben namelijk een codeshare met JetBlue airways waardoor ze nu ook Burlington kunnen aanbieden.

De beste deals naar
Burlington als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Burlington

Hoe lang is het vliegen naar Burlington? De vliegtijd naar Burlington bedraagt 12,5 uur. Dit is inclusief een tussenstop van rond de 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Burlington

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Burlington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Burlington met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Burlington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Burlington zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017