Vliegen naar Burlington

Goedkoop vliegen naar Burlington? Deze stad in de Verenigde Staten ligt 72 kilometer ten zuiden van de Canadese grens. Als je echt de goedkoopste vlucht zoekt overweeg dan om geen...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 915,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Burlington voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Burlington

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Burlington

Kaart Burlington

Lees meer over Burlington

... vliegtickets naar Burlington maar naar Montreal te boeken (slechts 120 kilometer verderop). Dat kan vanaf Amsterdam of Brussel zo maar 150,- a 200,- op een retour schelen. En zeker voor wie een rondreis door Vermont wil maken kan dit een aantrekkelijk alternatief zijn.

Vanaf de luchthaven van Burlington, Burlington International Airport geheten, vliegen geregeld vluchten naar andere Amerikaanse steden, zoals Washington, Detroit, Orlando en New York. Vanuit Nederland moet je op dit moment altijd een overstap maken op een vlucht naar Burlington. Het vliegveld ligt op een aantal kilometer van het centrum van de stad.

Over Burlington Als je er rondloopt geloof je het niet, dit is de grootste stad van de Amerikaanse staat Vermont. Toch blijft het een kleine stad: er wonen slechts 42.000 mensen in Burlington. De stad ligt aan het prachtige Lake Champlain, waar je uitzicht hebt op glooiende heuvels. Toch biedt de stad de mogelijkheden van een grote stad, zoals een universiteit en een internationale luchthaven.

Burlington kent warme zomers en koude winters. In juli ligt de temperatuur overdag gemiddeld rond de 27 graden Celsius, terwijl het in januari en februari zelden boven het vriespunt uitkomt. In de wintermaanden heb je dan ook een grote kans op sneeuw.

In Burlington vind je een aantal busverbindingen, maar wil je de omgeving van Burlington leren kennen, dan kun je het beste (op het vliegveld) een auto huren.

Goedkoop naar Burlington vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Burlington? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Burlington vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Burlington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Burlington vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vliegtickets Burlington met veel comfort? Kijk bij bovenstaande online travel agents of ze een vliegticket aanbieding Burlington met Emirates hebben. Deze hebben namelijk een codeshare met JetBlue airways waardoor ze nu ook Burlington kunnen aanbieden.

De beste Burlington Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Burlington  

Hoe lang is het vliegen naar Burlington? De vliegtijd naar Burlington bedraagt 12,5 uur. Dit is inclusief een tussenstop van rond de 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Burlington

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Burlington aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Burlington met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Burlington zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023