Vliegen naar Albany

Albany is de historische hoofdstad van de Amerikaanse staat New York. Deze prachtige stad is gelegen op meer dan ongeveer 3 uur rijden ten noorden van de grootste stad van de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 980,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Albany voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Albany

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Albany

Kaart Albany

Lees meer over Albany

... Verenigde Staten: New york. De stad ligt precies op de plek waar de Hudson River en de Mohawk River samen komen. Albany werd gesticht in 1624 door de Nederlanders die de plaats Fort Oranje noemde. Toen het veertig jaar later door de Engelsen werd veroverd, kreeg het de naam Albany. Ongeveer honderd jaar later werd het de hoofdstad van New York.

De Nederlanders en Engelsen hebben duidelijk hun sporen nagelaten in Albany. Dat zie je terug in de vele oude gebouwen en bezienswaardige kathedralen, maar ook in bijvoorbeeld Washington Park in het centrum van Albany waar elk jaar in mei het Tulip Fest gevierd wordt, oftewel het tulpen festival.

Behalve Washington Park tref je heel veel meer mooie parken in en rond Albany waar met name in de zomer van alles te beleven is: dan vinden er gratis muziekconcerten plaatst en kan je zelfs gratis toneelstukken aanschouwen in The Park Playhouse! In de omgeving van Albany zijn verder de Cohoes Waterfalls een bezoekje waard, evenals het 19e eeuwse plaatsje Saratoga Springs bekend om de natuurlijke bronnen en de Battle of Saragota (een belangrijke slag tijdens de revolutie).  

Vluchten naar Albany? Het internationale vliegveld Albany
De luchthaven van Albany heet Albany International Airport en is van een klein onbelangrijk vliegveld, uitgegroeid tot een belangrijk airport. In Albany landen veel hub vluchten van Amerikaanse carriers als Delta, United, Southwest, Air Canada en Continental. Je kunt er dus prima aansluitingen vinden naar grote steden in de omgeving als Boston, New York en Canadese plaatsen als Montreal. Vanuit Nederland gaan helaas geen directe vluchten Amsterdam Albany.

Goedkoop naar Albany vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Albany? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Albany te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Albany? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Albany vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Albany deals. Tip: voor een last minute Albany vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Albany Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Albany  

Hoe lang is het vliegen naar Albany? Je hebt altijd minimaal 1 overstap en de vluchtduur Amsterdam Albany is (excl. overstaptijd) ongeveer 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Albany

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Albany aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Albany zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024