Vliegen naar Brugge

Brugge ligt in Vlaanderen en staat bekend als een kleine stad met het uiterlijk van een oude ansichtkaart. Het historische centrum oogt lieflijk met lage huisjes, oude kerken,...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 58,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brugge voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Brugge

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Brugge

Kaart Brugge

Lees meer over Brugge

... grachten, bruggen en paarden met wagens. Tijdens een wandeling door de binnenstad waan je je in andere tijden. Brugge is een Werelderfgoed stad en was het decor van verschillende boeken en films waaronder de misdaadkomedie In Bruges met Colin Farrell. Historische gebouwen die je zeker moet bezoeken zijn het monument Belfort, de Heilig-Bloedbasiliek en de Sint Annakerk. Eigenlijk is heel Brugge is een open lucht museum!

Het chocolademuseum Choco- Story is een aanrader. Brugge is de Belgische bonbon van Vlaanderen en produceert veel Belgische chocolade. Wanneer je even tot rust wilt komen, kun je Zeebrugge bezoeken, dit is een havenplaatsje nabij Brugge. Volg je de kust iets verder in zuidelijke richting dan kom je uit in Oostende, een Vlaamse badplaats.

Brugge heeft samen met Oostende een luchthaven; Ostend/Bruges International genaamd met de airport code OST. Vanuit Nederland is de stad het best te bereiken per rails. Het is ongeveer 3 uur rijden vanuit midden Nederland met de hogesnelheidstrein. Je stapt meestal over in Brussel. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Oostende Brugge Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Brugge vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brugge? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brugge te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brugge? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brugge vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Brugge kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Brugge vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brugge boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brugge in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Brugge Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Brugge

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brugge aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brugge zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024