Vliegen naar België

België is onderverdeeld in de regio’s Vlaanderen en Wallonië en heeft als buurland en voormalig onderdeel sinds jaar en dag een intense relatie met Nederland. Vaak beschouwden de buren elkaar als kameraden, echter tijdens een kortstondige oorlog in de 19e eeuw stonden ze lijnrecht tegenover elkaar als vijanden. Hierna werd België onafhankelijk van Nederland. De hoofdstad is het Franstalige Brussel, ook wel gezien als het hart van de EU. Mede vanwege latere Franse invloeden is België aanzienlijk anders dan Nederland.

Goedkope vliegtickets België: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Brussel
Vliegtickets België: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Antwerpen

Goedkoop naar België vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets België vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets België te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar België? Geef je op voor de België Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe België vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar België kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights België in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje België boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht België in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
België als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten België

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
NS International
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
OUIBUS
- *
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket België o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis België met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar België. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets België zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017