Vliegen naar Belgie

De beste deals voor tickets Belgie? Check de Belgie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Belgie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Brussel
bestemming Brussel

Vliegen naar de hoofdstad van België? De vluchtduur naar Brussel bedraagt ongeveer een uurtje. Kijk ook eens naar een alternatieve methode van reizen zoals met de(hoge snelheid) trein of met de bus. Dit is vaak door de korte afstand zelfs nog sneller dan met vliegtuig! Jammer genoeg valt Brussel onder de Franstalige regio in Belgie dus spreken in het Nederlands kan helaas niet.

Vliegtickets Belgie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Antwerpen
bestemming Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen is een uitstekend alternatief voor vliegen naar Antwerpen door de relatief korte reistijd van maar 2 uur, komende van Amsterdam centraal, de vluchtduur bedraagt nog geen uur. Antwerpen is als stedentrip een echte aanrader door de heerlijke restaurants, vele bezienswaardigheden en geweldige winkelstraten, en je kan er ook nog eens gewoon Nederlands praten!

Luchthavens in Belgie

Kaart Belgie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Belgie

België is onderverdeeld in de regio’s Vlaanderen en Wallonië en heeft als buurland en voormalig onderdeel sinds jaar en dag een intense relatie met Nederland. Vaak beschouwden de buren elkaar als kameraden, echter tijdens een kortstondige oorlog in de 19e eeuw stonden ze lijnrecht tegenover elkaar als vijanden. Hierna werd België onafhankelijk van Nederland. De hoofdstad is het Franstalige Brussel, ook wel gezien als het hart van de EU. Mede vanwege latere Franse invloeden is België aanzienlijk anders dan Nederland.

Luchthavens België
België kent meerdere luchthavens, waarvan Charleroi nabij Brussel (CRL), Brussel Zaventem (BRU) en Deurne/Antwerpen Airport (ANR) tot de voornaamste behoren. Charleroi Airport is een belangrijke luchthaven voor lowcostcarriers (zoals Ryanair, EasyJet en Wizzair). In plaats van het vliegtuig te pakken is het voor de meeste mensen veelal nog sneller om gebruik te maken van een van de hoge snelheidstreinen trajecten. Naar en vanaf België reizen met de trein is een voordelig handige wijze van op vakantie gaan in België.. Vaak is de trein naar België zelfs sneller dan het vliegtuig, omdat het inchecken met vliegen minimaal een uur in beslag neemt. Handige informatie over de vliegvelden in België vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie België
Zodra je de grens over gaat zie je bijna meteen het verschil in de architectuur. Ook het landschap is heuvelachtiger, je proeft een andere keuken en de taal, hoewel vaak Nederlands, klinkt toch net anders. Het land kent naast Brussel prachtige steden als Antwerpen, Gent en het zoete Brugge. In deze steden tref je het tijdens een culturele reis, want aan bezienswaardigheden niet te kort! Bekijk het futuristische Atomium in Brussel, de Sint-Baafskathedraal met werken van Jan van Eyck in Gent en de diverse musea en architectuur in Antwerpen en Brugge. België wordt ook geroemd vanwege zijn indrukwekkend mooie natuur. Zo liggen de Ardennen ‘s winters vaak onder een pak sneeuw en is het zomers aan de kust bij Oostende heerlijk vertoeven.

Goedkoop naar Belgie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Belgie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Belgie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Belgie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Belgie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Belgie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Belgie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Belgie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Belgie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Belgie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Belgie? 

De vluchtduur naar Belgie vanaf Schiphol is ongeveer een uur. Wanneer er een aanbieding is kan de prijs vergelijkbaar zijn met NS internationaal of autohuur. Soms kan het voordelig zijn om een losse vlucht naar Brussel te boeken, om een dag later vanaf daar te vliegen naar je eindbestemming.

Bijkomende kosten bij vluchten Belgie

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Belgie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Belgie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024