Vliegen naar Canterbury

Goedkoop reizen naar Canterbury? Hoewel er op 20 kilometer afstand van Canterbury een internationaal vliegveld ligt, met de naam Maston Airport ook wel bekend als Kent...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Canterbury voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Canterbury

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Canterbury

Kaart Canterbury

Lees meer over Canterbury

... International Airport, is dit vanuit Nederland niet de beste optie. Er zijn namelijk vanuit Nederland geen directe vluchten meer naar de luchthaven van Maston die in het oostelijke gedeelte van Kent ligt. De luchthaven heet Kent International Airport. De meeste mensen die willen vliegen naar Canterbury kiezen ervoor te reizen via de Engelse hoofdstad. Londen ligt ook op maar 125 kilometer van Canterbury! In de praktijk is het dan ook vaak sneller en goedkoper om een ticket Amsterdam - Londen te boeken en vanaf daar door te reizen per trein of auto naar Kent. Toch liever direct naar Canterbury reizen? Overweeg dan een trip per trein i.p.v. per vliegtuig. Je bent dan in slechts 6,5 uur v anuit Amsterdam op je bestemming!

Over Canterbury
In het Engelse graafschap Kent ligt de plaats Canterbury met de wereldberoemde Canterbury Kathedraal waar menig pelgrim zijn tocht naar af heeft gelegd. De Canterbury Kathedraal is de belangrijkste kathedraal binnen de Anglicaanse kerk en tevens een belangrijke bedevaartsoord.

Tuin van Engeland
Canterbury ligt in de mooie regio Kent. Deze streek staat bekend als de wonderlijke tuin van Engeland door haar onwaarschijnlijke mooie natuur en typische pittoreske oude Engelse bouw en tuinstijl. Kent is een graafschap op het zuidelijke puntje van Engeland en is tevens het stukje Engeland wat het meest dichtbij het vasteland van Europa ligt. 

Ontdek de vele kastelen, authentieke middeleeuwse dorpen en de bijzondere kust in dit prachtige gebied. Tijdens uw reis naar Kent is bijzonder veel te beleven voor iedere leeftijd. Snuif de Engelse cultuur op in de oude antiek winkeltjes, boekwinkels, landgoeden en kleine dorpjes. Neem de kinderen een dagje mee naar de bekende krijtrotsen van Dover voor een indrukwekkend uitzicht, ultieme rust en om gewoon lekker uit te waaien.

Goedkoop naar Canterbury vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Canterbury? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Canterbury te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Canterbury? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Canterbury vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Canterbury kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Canterbury vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Canterbury boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Canterbury in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Canterbury Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Canterbury  

Hoe lang is het vliegen naar Kent? De vluchtduur naar Kent bedraagt vanaf Amsterdam Schiphol net iets minder dan één uur (per rechtstreekse vlucht). Omdat er echter op dit moment geen directe vluchten Kent worden aangeboden, kan de totale reistijd oplopen tot 8 uur en meer.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Canterbury

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Canterbury aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Canterbury zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024