Vliegen naar Gent

Gent is een bijzonder mooie Belgische stad met een kwart miljoen inwoners, Gent is tevens ook de hoofdstad van de provincie oost-vlaanderen. Gent is de perfecte bestemming voor...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 58,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gent voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Gent

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Gent

Kaart Gent

Lees meer over Gent

...ng voor ons Nederlanders om een romantische weekendje weg te gaan of een keer helemaal los te gaan in de prachtige winkels in Gent. Gent is behalve een waar shopping walhalla een stad met een rijke cultuur. Er zijn dan ook vele bezienswaardigheden waaronder het beroemde Kasteel Gravensteen en de Lakenhalle van Gent, dat tevens tegenwoordig een alleraardigst museum is.

Als u naar Gent wilt reizen kunt uit vele manieren kiezen. Vliegend naar Gent gaat via de luchthavens van Antwerpen of Brussel om vervolgens daar met verder grond vervoer door te reizen. Het is echter vaak veel eenvoudiger en tevens net zo snel om met de trein naar Gent te reizen. Een hele relaxte manier om te reizen zonder het lange inchecken van tevoren, vaak zijn de trein tickets naar Gent ook erg goedkoop!

U kunt op onze site heel gemakkelijk alle ticket aanbieders naar Gent vergelijken voor de goedkoopste reis. Boek daarom snel uw goedkope tickets naar Gent!

 

Goedkoop naar Gent vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Gent? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Gent te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gent? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gent vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Gent kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Gent vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Gent boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Gent in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Gent Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Gent

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Gent aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Gent met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gent zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023