Vliegen naar Gent

Gent is een bijzonder mooie Belgische stad met een kwart miljoen inwoners, Gent is tevens ook de hoofdstad van de provincie oost-vlaanderen. Gent is de perfecte bestemming voor...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gent voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Gent vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Gent vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Gent te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gent? Geef je op voor de Gent Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gent vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Gent kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Gent in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Gent boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Gent in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Gent als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Gent

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Gent o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Gent met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Gent. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gent zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017