Vliegen naar Brussel

De hoofdstad van zowel België als de Europese Unie is de stad Brussel. Tijdens je verblijf in Brussel kun je ontzettend veel bezoeken, maar een bezoek aan het Atomium mag...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brussel voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Brussel vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brussel vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brussel te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brussel? Geef je op voor de Brussel Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brussel vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Brussel kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Brussel in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brussel boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brussel in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Brussel als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Brussel

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
NS International
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Corendon.com
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Brussel o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brussel met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Brussel. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brussel zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017