Vliegen naar Antwerpen

De Vlaamse stad Antwerpen ligt net over de grens met Nederland en is daarom goed bereikbaar met de trein. Het is de perfecte stad voor een korte stedentrip, maar ook voor een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Antwerpen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Antwerpen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Antwerpen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Antwerpen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Antwerpen? Geef je op voor de Antwerpen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antwerpen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Antwerpen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Antwerpen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Antwerpen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Antwerpen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Antwerpen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Antwerpen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
NS International
- *
Tix
 € 25,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Antwerpen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Antwerpen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Antwerpen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antwerpen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017