Vliegen naar Brunei

Brunei Derussalam is een land gelegen op het prachtige, door regenwoud bebosde eiland Borneo. De cultuur van Brunei lijkt sterk op de Maleisische, met invloeden uit het Hindoeisme...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brunei voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Brunei

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Brunei

Kaart Brunei

Lees meer over Brunei

... en de Islam. Grappig feit is dat Brunei uit twee niet aan elkaar verbonden delen bestaat, Maleisie splist het land in tweeen. In het oostelijk deel woont bijna niemand, je vindt hier voornamelijk natuurparken. Het westelijk deel is bevolkt, er wonen bijna 400.000 mensen. In de steden Seria en Kuala Beilat wordt ruwe olie en gas gewonnen.

De grootste steden van Brunei zijn hoofdstad Bandar Seri Begawan, de oliesteden Seria en Kuala Belait en de kustplaats Muara (vanuit hier kun je de ferry nemen naar bijvoorbeeld het eiland Labuan). De hotels zijn voornamelijk gelegen in de hoofdstad, met uitzondering van enkele strandresorts. Brunei heeft een tropisch klimaat, het is warm en vochtig, met af en toe een zware regenbui. Het land is een uitstekende plek om het regenwoud van Borneo te ontdekken.

Vanaf London Heathrow vertrekken directe vluchten naar Brunei International Airport (BWN). De beperkte luchthaven van Brunei heeft maar een terminal, geen autoverhuur service en is ongeveer twintig minuten verwijderd van de hoofdstad Bandar Seri Begawan. Voor deze rit kun je de taxi pakken of een bus nemen.

Goedkoop naar Brunei vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brunei? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brunei te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brunei? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brunei vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Brunei kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Brunei vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brunei boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brunei in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Brunei Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Brunei  

Hoe lang is het vliegen naar Brunei? De vliegtijd naar Brunei bedraagt 17 uur en 20 minuten. Dit is inclusief overstap van 1 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Brunei

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Brunei aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brunei met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brunei zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023