Vliegen naar Brunei

Brunei Derussalam is een land gelegen op het prachtige, door regenwoud bebosde eiland Borneo. De cultuur van Brunei lijkt sterk op de Maleisische, met invloeden uit het Hindoeisme...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brunei voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Brunei vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brunei vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brunei te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brunei? Geef je op voor de Brunei Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brunei vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Brunei kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Brunei in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brunei boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brunei in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Brunei als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Brunei

Hoe lang is het vliegen naar Brunei? De vliegtijd naar Brunei bedraagt 17 uur en 20 minuten. Dit is inclusief overstap van 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Brunei

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Brunei o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brunei met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Brunei. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brunei zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017