Vliegen naar Balikpapan

Vliegen naar Balikpapan Borneo? Deze stad op het Indonesische deel van het eiland ligt op een 100 kilometer van de hoofdstad Samarinda in de regio Oost-Kalimantan.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 2,427,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Balikpapan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Balikpapan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Balikpapan

Kaart Balikpapan

Lees meer over Balikpapan

...

Deze regio staat bekend om de oliewinning, waardoor er ook enkele hoofdkantoren van internationale olie bedrijven te vinden zijn in Balikpapan. De stad zelf is relatief schoon en er hangt een relaxte sfeer. De lokale bevolking is erg vriendelijk en easy going.

Vliegtickets naar Balikpapan? 
Houd er rekening mee dat er geen rechtstreekse vluchten zijn van Amsterdam naar Balikpapan. Je hebt minimaal één tussenstop / overstap. De luchthaven van Balikpapan, ook wel Sepingan International Airport, heeft goede verbindingen met Jakarta, Kuala Lumpur, Singapore en Yogjakarta. Vanuit de haven van Balikpapan gaan diverse ferry's naar andere delen van Indonesië.

Ontdek de omgeving van Balikpapan, het perfecte beginpunt voor een trip door Borneo
Borneo is het huis voor diverse met uitsterven bedreigde dieren en het is dan ook erg positief dat er steeds meer wordt gedaan aan het behoud van deze dieren. Wil je Orang oetangs in het wild spotten dan kan je beter vliegtickets naar het andere deel van het eiland boeken in Maleisie. Zie voor meer informatie, alle luchthavens en vliegtarieven: vliegen naar Borneo Maleisie.

In de directe omgeving van Balikpapan bevindt zich een Orang Oetang opvangcentrum, waar ook zogenaamde sun bears een huis krijgen in een natuurlijke omgeving. Vlakbij dit centrum bevindt zich een eco-lodge, dat een ideale uitvalsbasis is om de jungle en het opvangcentrum te verkennen.

Net buiten de stad kun je heerlijk zonnebaden en genieten van zon, zee en strand op het Manggar Beach. Hier vind je ook een krokodillenfarm.

Goedkoop naar Balikpapan vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Balikpapan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Balikpapan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Balikpapan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Balikpapan vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Balikpapan deals. Tip: voor een last minute Balikpapan vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Balikpapan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Balikpapan  

Hoe lang is het vliegen naar Balikpapan? De vluchtduur naar Balikapan bedraagt rond de 16 uur. Dit is inclusief tussenstops van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Balikpapan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Balikpapan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Balikpapan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024