Vliegen naar Billund

Billund is een populaire bestemming voor een vakantie in Denemarken. Dit plaatsje in West-Jutland is niet groot en heeft minder dan 10.000 inwoners, maar herbergt een van de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 199,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 199,-

KLM

aanbevolen v.a. € 205,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Billund voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Billund

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Billund

Kaart Billund

Lees meer over Billund

... grootste attracties van heel Denemarken: Legoland.

Legoland is een geweldig park om met het hele gezin te bezoeken. Meer dan 50 miljoen Lego stukjes zijn gebruikt bij de opbouw van het attractiepark. Naast Legoland bevindt ook de Lego fabriek zich in Billund, waar je een leuke rondleiding kunt boeken. Tot slot is Lalandia ook nog een trekpleister. Het is een vakantiepark dichtbij Billund, maar hier vind je ook een enorm overdekt waterparadijs en andere recreatie mogelijkheden. In de omgeving van Billund kun je golfen, vissen, winkelen, fietsen en bowlen, dus niet alleen leuk voor de kids!

De afstand vanaf Utrecht naar Billund is ongeveer 700 km, dus is met de auto in ongeveer 7 uurtjes te bereiken. Nog sneller is natuurlijk vliegen naar Billund. Er gaan rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam die je in een uurtje naar Billund brengen. Je kunt ook overwegen met de citynightline naar Kopenhagen te reizen en daar vandaan met de bus naar Billund, dit is doorgaans de goedkoopste maar zeker niet de snelste route. De luchthaven, Billund Airport, ligt slechts 5 km buiten het centrum en slechts 3 km van Legoland. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Billund Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Billund vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Billund? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Billund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Billund? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Billund vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Billund deals. Tip: voor een last minute Billund vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Billund Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Billund  

Hoe lang is het vliegen naar Billund? De vliegtijd naar Billund bedraagt ongeveer 1 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Billund

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Brussels Airlines
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Air France
 € 10,-
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Billund aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Billund zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024