Vliegen naar Denemarken

De beste deals voor tickets Denemarken? Check de Denemarken aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Denemarken : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kopenhagen
bestemming Kopenhagen

Naar de hoofdstad van Denemarken gaan dagelijks meerdere vluchten. Tip: kijk eens naar de nachttrein naar Kopenhagen.

Vliegtickets Denemarken : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Billund
bestemming Billund

Een van de grootste attracties van het land, Legoland, ligt bij het stadje Billund. Slechts een uurtje vliegen vanaf Amsterdam.

Luchthavens in Denemarken

Kaart Denemarken

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Denemarken

Denemarken hoort bij het Scandinavische schiereiland Jutland. De rijke geschiedenis van Denemarken is duidelijk terug te vinden. Musea over de oude vikingen en de oude handelsstad Ribe zijn zijn drukbezochte bezienswaardigheden. Door de oostenwind kan het in Denemarken heel koud worden, maar ook heel warm. Je moet met het weer dus wel een beetje geluk hebben als je naar Denemarken reist. De droogste periode is van april tot en met juni. 

Denemarken heeft een groot accommodatie aanbod. Bungalows in Denemarken zijn erg leuk maar je kunt natuurlijk ook eens verblijven in een luxe stacaravan. Denemarken heeft ook verschillende soorten hotels en vakantieparken. Denemarken is dus ook leuk met kinderen. Ga je met kids op reis? Dan mag je Legoland in Billund natuurlijk niet overslaan! Vanuit het noorden van Denemarken gaan diverse ferry's naar Noorwegen en Zweden. Ook kun je vanaf Denemarken over de Öresund brug naar het vasteland van Zweden rijden. Dan kom je uit in Malmö. Vanuit Kopenhagen gaan overigens ook treinen naar deze Zweedse stad.

Vliegtickets Denemarken

Het vliegveld van Kopenhagen is de grootste van heel Scandinavie. Vanaf Amsterdam zijn er diverse maatschappijen die rechtstreeks naar deze luchthaven vliegen. Vliegtickets Denemarken zijn niet heel duur en vanaf Amsterdam zit je binnen een uur in Kopenhagen. Handige informatie over de vliegvelden in Denemarken vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Denemarken vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Denemarken? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Denemarken te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Denemarken? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Denemarken vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Denemarken kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Denemarken vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Denemarken boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Denemarken in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Denemarken Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Denemarken 

Hoe lang is het vliegen naar Denemarken? De vluchtduur is circa een uur. Bij een vliegreis met overstap naar Denemarken kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Denemarken

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
Tix
 € 30,-
NS International
- *
GoedkoopsteStedentrip
- *
Transavia
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Denemarken aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Denemarken zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024