Vliegen naar Denemarken

Denemarken hoort bij het Scandinavische schiereiland Jutland. De rijke geschiedenis van Denemarken is duidelijk terug te vinden. Musea over de oude vikingen en de oude handelsstad Ribe zijn zijn drukbezochte bezienswaardigheden. Door de oostenwind kan het in Denemarken heel koud worden, maar ook heel warm. Je moet met het weer dus wel een beetje geluk hebben als je naar Denemarken reist. De droogste periode is van april tot en met juni. 

Goedkope vliegtickets Denemarken: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kopenhagen
Vliegtickets Denemarken: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Billund

Goedkoop naar Denemarken vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Denemarken vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Denemarken te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Denemarken? Geef je op voor de Denemarken Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Denemarken vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Denemarken kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Denemarken in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Denemarken boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Denemarken in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Denemarken als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Denemarken

Hoe lang is het vliegen naar Denemarken? De vluchtduur is circa een uur. Bij een vliegreis met overstap naar Denemarken kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Denemarken

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Denemarken o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Denemarken met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Denemarken. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Denemarken zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017