Vliegen naar Servie

De beste deals voor tickets Servie? Check de Servie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Servie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Belgrado
bestemming Belgrado

De hoofdstad van Servië is Belgrado. De stad is voor cultuurliefhebbers een waar monument. Vanuit Nederland is Belgrado uitstekend te bereiken per directe vlucht vanaf Amsterdam. Seizoensgebonden is het ook mogelijk om voor een paar tientjes te vliegen vanaf Eindhoven.

Last minute vliegtickets Servie

Luchthavens in Servie

Kaart Servie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Servie

In Servië vakantie vieren? In tegenstelling tot het al meer bekendere Kroatië weten nog maar zeer weinig toeristen de weg naar dit mooie land te vinden. Jammer want zeker voor natuurliefhebbers en avontuurlijke backpackers valt er hier veel te ontdekken. Dit komt vooral omdat Servië nog niet het imago van een echt vakantieland heeft en zich economisch ook weer moet ontwikkelen. Dit betekent tevens dat je in Servië nog steeds een geweldige vakantie kunt hebben tegen een nu nog super voordelige prijs. Dat zal vast anders worden als ze eenmaal volwaardig lid zijn van de Europese Unie!

Goedkope vliegtickets Servië 

Een goedkope vlucht naar Servië vinden lukt in de regel heel aardig, mits je niet tot het allerlaatste moment wacht met boeken. Omdat er vrij veel Serven in Nederland wonen zijn er namelijk altijd mensen die last minute echt moeten vliegen, voor een begrafenis of zaken bijvoorbeeld. De beste kans op een goedkope ticket naar Belgrado, de hoofdstad van Servië, heb je dan ook als je tenminste 6 weken voor vertrek boekt. Goedkope vlucht Servië tip; Meld je aan voor de flight-alert Servië en ontvang een bericht op het moment dat het perfecte betaalbare vliegticket beschikbaar is voor jou. Dit bespaart je alle tijd en moeite van het zoeken! Handige informatie over de vliegvelden in Servië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Servië? 
Het is mogelijk om gedurende het hele jaar vanaf Amsterdam te vliegen op de hoofdstad Belgrado. Als alternatief voor het vliegen naar een bestemming in Servië zijn de seizoensvluchten vanaf de luchthaven in Eindhoven. Vanaf eind 2015 is het mogelijk om op de tweede stad Novi Sad te vliegen. De nationale luchtvaartmaatschappij Air Serbia, maar ook enkele lowcostmaatschappijen (zoals Wizzair) bieden vluchten aan. Deze zijn te boeken bij alle grote vliegticketspecialisten.

Algemene reisinformatie
Voor wie wil rondreizen in Servië moet zich vooraf goed afvragen wat het doel van de vakantie is. Servië heeft namelijk ongelofelijk veel te bieden, maar niet voor iedereen. Servië heeft namelijk helaas geen zeeligging waardoor het land in combinatie met het gematigde landklimaat geen ideale zon, zee en strandvakantie is. Echter, Servië herbergt wonderbaarlijk schone natuur. Voornamelijk langs de gigantische rivier de Donau vind je de mooiste plekken van het land zoals de hoofdstad Belgrado, de tweede stad Novi Sad en het bergachtige landschap grenzend aan Roemenië genaamd de IJzeren Poort. Om naar Servië te reizen, voor zowel zakelijke reizen als voor toeristen, heb je geen visum nodig zolang je niet langer dan maximaal 90 dagen verblijft.

Vakantie? Er valt genoeg te doen!
Servië werd in 2015 opgenomen in de top 10 bestemmingen door Lonley Planet en dat was geen toeval. Het land heeft de afgelopen jaren flink gerenoveerd. Langs de eerder vernoemde rivier de Donau kan je een leuke fietstocht in Servië hebben. Onderweg kom je langs de grootste steden van het land: Belgrado & Novi Sad. Verder valt kan je nog raften en kayaken op de bergrivieren. Voor de echte avonturier is Servië dus de perfecte vakantie bestemming en valt er genoeg te doen. 

Goedkoop naar Servie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Servie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Servie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Servie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Servie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Servie deals. Tip: voor een last minute Servie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Servie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Servie 

Hoe lang is het vliegen naar Servie? De vluchtduur bedraagt ongeveer 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Servie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Servie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Servie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024