Vliegen naar Servië

In Servië vakantie vieren? In tegenstelling tot het al meer bekendere Kroatië weten nog maar zeer weinig toeristen de weg naar dit mooie land te vinden. Jammer want zeker voor natuurliefhebbers en avontuurlijke backpackers valt er hier veel te ontdekken. Dit komt vooral omdat Servië nog niet het imago van een echt vakantieland heeft en zich economisch ook weer moet ontwikkelen. Dit betekent tevens dat je in Servië nog steeds een geweldige vakantie kunt hebben tegen een nu nog super voordelige prijs. Dat zal vast anders worden als ze eenmaal volwaardig lid zijn van de Europese Unie!

Goedkope vliegtickets Servië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Belgrado

Vergelijk goedkope vliegtickets Servië voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Servië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Servië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Servië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Servië? Geef je op voor de Servië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Servië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Servië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Servië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Servië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Servië in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Servië Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Servië 

Hoe lang is het vliegen naar Servië? De vluchtduur bedraagt ongeveer 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Servië

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Servië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Servië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Servië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Servië zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares