Vliegen naar Irak

De beste deals voor tickets Irak? Check de Irak aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Irak : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bagdad
bestemming Bagdad

Bagdad is de hoofdstad van Irak. Je treft er grote verschillen tussen arm en rijk. Bagdad beschikt over bijzondere attracties. 

Vliegtickets Irak : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Erbil
bestemming Erbil

Erbil wordt ook wel Arbil of Irbil genoemd. Het is een welvarende stad in Irak en je treft er een internationale luchthaven.

Luchthavens in Irak

Kaart Irak

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Irak

Irak is een land in het Midden-Oosten waar wordt betaald met de Iraakse dinar. Het land heeft maar liefst 6 buurlanden, waaronder Syrië, Turkije en Iran. Bagdad is de hoofdstad van het land. Irak heeft een erg gevarieerd landschap van steppe en woestijn tot een erg groene omgeving rondom de rivier de Tigris. Het klimaat kenmerkt zich door erg warme en droge zomers en milde tot koude winters. Bekijk voor vertrek van je reis altijd even het actuele reisadvies voor Irak.

Bagdad is niet de enige interessante stad in het land, Basra, Babylon en Nineveh zijn ook zeer geschikt voor een dagtrip. Het is zeker aan te raden om een auto te huren en daarmee een rondreis te maken door het land. Wanneer je iets actiefs wil ondernemen kun je genietend van de mooie omgeving kanoën tussen de Eufraat en de Tigris. 

Hoe lang is het vliegen naar Irak?

Een vlucht vanaf Amsterdam naar het internationale vliegveld van Bagdad duurt gemiddeld zo'n 5 1/2 uur. Deze luchthaven bevindt zich ongeveer 16 kilometer van het centrum van Bagdad. Basra International Airport is de op één na grootste luchthaven van Irak. Een vlucht hierheen duurt gemiddeld 6 uur. Zo'n 10 kilometer van Erbil tref je nog een internationale luchthaven op zo'n 5 uur vliegen vanaf Schiphol. De vierde internationale luchthaven van Irak is 15 kilometer gelegen van Sulaimaniya en heeft dezelfde vliegtijd vanaf Schiphol als Erbil airport. 

Goedkoop naar Irak vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Irak? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Irak te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Irak? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Irak vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Irak kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Irak vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Irak boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Irak in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Irak Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Irak 

Hoe lang is het vliegen naar Irak? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 10 uur. Bij een vlucht met een tussenstop is dat al snel 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Irak

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Irak aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Irak met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Irak zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024