Vliegen naar Irak

Irak is een land in het Midden-Oosten waar wordt betaald met de Iraakse dinar. Het land heeft maar liefst 6 buurlanden, waaronder Syrië, Turkije en Iran. Bagdad is de hoofdstad van het land. Irak heeft een erg gevarieerd landschap van steppe en woestijn tot een erg groene omgeving rondom de rivier de Tigris. Het klimaat kenmerkt zich door erg warme en droge zomers en milde tot koude winters. Bekijk voor vertrek van je reis altijd even het actuele reisadvies voor Irak.

Goedkope vliegtickets Irak: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bagdad
Vliegtickets Irak: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Erbil

Goedkoop naar Irak vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Irak vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Irak te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Irak? Geef je op voor de Irak Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Irak vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Irak kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Irak in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Irak boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Irak in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Irak als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Irak

Hoe lang is het vliegen naar Irak? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 10 uur. Bij een vlucht met een tussenstop is dat al snel 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Irak

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Irak o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Irak met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Irak. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Irak zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017