Vliegen naar Bagdad

Met 7,5 miljoen inwoners is Bagdad, of Baghdad, behalve de hoofdstad van Irak ook verreweg de grootste stad in dit land en 1 van de grootste in het Midden Oosten. Het is een hele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bagdad voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bagdad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bagdad vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bagdad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bagdad? Geef je op voor de Bagdad Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bagdad vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bagdad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bagdad in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bagdad boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bagdad in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bagdad als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bagdad

Hoe lang is het vliegen naar Bagdad? De vliegtijd naar Bagdad bedraagt 7 uur en 40 minuten inclusief overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Bagdad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bagdad o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bagdad met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bagdad. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bagdad zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017