Vliegen naar Bagdad

Met 7,5 miljoen inwoners is Bagdad, of Baghdad, behalve de hoofdstad van Irak ook verreweg de grootste stad in dit land en 1 van de grootste in het Midden Oosten. Het is een hele...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 635,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bagdad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bagdad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bagdad

Kaart Bagdad

Lees meer over Bagdad

... oude stad en heeft een belangrijke rol gespeeld in de wereld historie op wetenschappelijk en medisch gebied. Maar we kennen Bagdad ook uit vele sprookjes, zoals de beroemde verhalen van de 1001 nacht.

Wie vanuit Nederland wil vliegen naar Bagdad kan helaas geen gebruik maken van een rechtstreekse verbinding. Je zal minimaal 1x moeten overstappen. Tegenwoordig is die overstap in Wenen, sinds 2011 kan je namelijk voor het eerst in twintig jaar weer vanuit Europa vliegen naar Bagdad. De vluchten naar Bagdad werden vanuit Europese landen in 1990 gestopt in verband met het aanhoudende oorlog geweld. Nu de veiligheidssituatie in Irak verbeterd is de Oostenrijkse luchtvaart maatschappij Austria Airlines de eerste die de verbinding met de Iraakse hoofdstad hersteld.

Het vliegveld van Bagdad gaat bij de naam Internationale Luchthaven Baghdad, en is het grootste vliegveld van heel Irak. Het ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van het centrum van de stad. Als je bent aangewezen op het openbaar vervoer, dan zijn (de vele) taxi’s de enige mogelijkheid om vanaf Bagdad Airport naar het centrum te komen.

Bagdad ligt aan de rivier de Tigris, die dwars door de stad stoomt en deze in tweeën deelt. De stad en omgeving zijn daardoor prachtig groen en vruchtbaar. Bagdad is gelegen op één van mooiste plekjes van Irak: in de groene moeraslanden. Dit gebied tussen de rivieren Eufraat en de Tigris wordt ook wel het Bijbelse hof van Eden genoemd en staat sinds 2008 op de Uneso Werelderfgoed lijst. Het gebied heeft veel te lijden gehad onder het regime van Saddam Hoessein en de moerassen worden daarom nu beschermd zodat ze weer kunnen herstellen van de schade van de oorlog.

Goedkoop naar Bagdad vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bagdad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bagdad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bagdad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bagdad vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bagdad deals. Tip: voor een last minute Bagdad vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bagdad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bagdad  

Hoe lang is het vliegen naar Bagdad? De vliegtijd naar Bagdad bedraagt 7 uur en 40 minuten inclusief overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Bagdad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Royal Jordanian
- *
Egyptair
- *
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bagdad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bagdad zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024