Vliegen naar Hobart

Een vlucht naar Hobart vanaf Amsterdam behoort tot de langste vliegreizen die je vanuit Nederland kunt maken! Het is namelijk maar liefst 17.044 kilometer vliegen vanaf Amsterdam...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hobart voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hobart

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hobart

Kaart Hobart

Lees meer over Hobart

... en de snelste vlucht verbinding doet er nog steeds 24 uur over.

Goedkope vliegtickets Hobart boeken? Het hoogseizoen in Tasmanie is in januari en februari. Vermijd als je kan deze periode want dan is het ook drukker in de hotels en de natuurparken (druk voor Tasmaanse begrippen dan). Voordelig last minute vliegen hoef je in de eerste twee maanden van het jaar al helemaal niet te proberen. Maar als je op tijd begint te zoeken, d.w.z. tenminste een half jaar voor vertrek, dan lukt het ook voor die maanden eigenlijk altijd wel een goedkope vlucht naar Hobart te vinden. Goedkoop is in dit geval overigens wel relatief: alles onder de 1100,- retour is voor Tasmanie in principe een koopje.  

Hobart Tasmanië
Hobart is de hoofdstad van de Australische deelstaat Tasmanië en na Sydney de oudste stad van het land. Hobart ligt aan de Zuidoostkust van het eiland met ongeveer 50.000 inwoners en als agglomeratie 200.000. Een typische havenstad gelegen aan de monding van de rivier de Derwent en aan de voet van de berg Mount Wellington die wel 1211 meter hoog is. Een bergwandeling maken is dan ook een uitermate goed idee! Dit is ook exact wat veel mensen doen want met zijn prachtige Nationale Parken is Tasmanie een walhalla voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Salamanca palace is een hele leuke gezellig wijk in Hobart aan de voet van een heuvel waarin vele koloniale zandstenen pakhuizen zijn overgebleven uit de walvisvaart. In deze gebouwen bevinden zich nu allerlei lekkere restaurantjes, mooie boetiekjes en schattige hotelletjes. Elke zaterdag wordt er in Salamanca een levendige markt gehouden met allerlei verschillende standjes waar u van kan genieten.

Vluchten naar Hobart
Hobart International airport ligt op ongeveer 19 kilometer rijden van de stadscentrum van Hobart vandaan bij de plaats Cambridge. Het is niet mogelijk om direct te vliegen naar het vliegveld van Hobart vanuit Nederland. Er zijn alleen directe vluchten naar de luchthaven wordt vanaf andere Australische steden en Antarctica. Als je een vliegreis naar Hobart wilt maken zal je dus meerdere malen moeten overstappen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Hobart Airport op Vliegveldinfo.nl.

Tip: Als je naar andere gedeeltes van Tasmanie wilt reizen kan je gebruik maken van het kleine vliegveldje Cambridge Aerodrome van waar je naar de jungle in kunt vliegen.

Goedkoop naar Hobart vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hobart? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hobart te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hobart? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hobart vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hobart kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hobart vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hobart boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hobart in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hobart Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hobart  

Hoe lang is het vliegen naar Hobart? De vluchtduur is al gauw meer dan 25 uur inclusief meerdere tussenstops van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Hobart

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hobart aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hobart met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hobart zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024