Vliegen naar Paraguay

Paraguay, ofwel de Republiek Paraguay, is een relatief klein centraal gelegen land in Zuid-Amerika. En hoewel het land niet zo vlak als Nederland is, is het ook niet bepaald bergachtig. Voor het heuvelachtige Zuid-Amerika is dit dan ook bijzonder. Op reis in Paraguay zal je weinig toeristen tegenkomen en juist intens genieten van de afgelegen plekjes. Ook kun je wilde dieren ontdekken op safari en de in tact gebleven ruïnes bewonderen.

Goedkope vliegtickets Paraguay : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Asuncion

Vergelijk goedkope vliegtickets Paraguay voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Paraguay vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Paraguay vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Paraguay te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paraguay? Geef je op voor de Paraguay Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paraguay vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Paraguay kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Paraguay in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Paraguay boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Paraguay in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Paraguay Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Paraguay 

Hoe lang is het vliegen naar Paraguay? De vluchtduur is ongeveer 17 uur inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Paraguay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Paraguay o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Paraguay met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Paraguay. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paraguay zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares