Vliegen naar Paraguay

De beste deals voor tickets Paraguay? Check de Paraguay aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Paraguay : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Asuncion
bestemming Asuncion

Asuncion is de hoofdstad van het zuid-amerikaanse land Paraguay met opvallend verschil ten opzichte van omringende landen. De hoofdstad is relatief klein met maar 500.000 inwoners. Vanaf luchthaven Schiphol bedraagt de reis naar Asuncion circa 13 uur. Vergelijk airlines voor de laagste prijs.

Last minute vliegtickets Paraguay

Luchthavens in Paraguay

Kaart Paraguay

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Paraguay

Paraguay, ofwel de Republiek Paraguay, is een relatief klein centraal gelegen land in Zuid-Amerika. En hoewel het land niet zo vlak als Nederland is, is het ook niet bepaald bergachtig. Voor het heuvelachtige Zuid-Amerika is dit dan ook bijzonder. Op reis in Paraguay zal je weinig toeristen tegenkomen en juist intens genieten van de afgelegen plekjes. Ook kun je wilde dieren ontdekken op safari en de in tact gebleven ruïnes bewonderen.

Vluchten naar Paraguay
Zoek je voordelige vliegtickets naar Paraguay? Boek dan niet direct een ticket naar Silvio Pettirossi International Airport. Vliegticket prijzen kunnen namelijk gigantisch verschillen op basis van data. Probeer eens flexibel te zijn met je data om voordeliger uit te zijn. Soms wordt er voor een vliegticket met een aankomst van één of twee dagen later een stuk minder gevraagd. Silvio Pettirossi International Airport is de belangrijkste luchthaven van Paraguay. Dit vliegveld ligt net buiten de hoofdstad van het land Asunction. Vanaf Amsterdam maak je waarschijnlijk een overstap in Buenos Aires of Sao Paulo. Er is namelijk geen mogelijkheid om een directe vlucht te boeken. 

Paraguay, een stukje bijzonder Zuid-Amerika
De hoofdstad van Paraguay is Asuncion en deze stad is bijzonder, omdat hij voor een hoofdstad in een Zuid-Amerikaans land relatief klein is. Er wonen zo'n 500.000 inwoners. De seizoenen in Paraguay zijn omgekeerd: in januari is het zomer en in juli is het winter. In juli ligt de temperatuur evengoed rond de 18 graden Celsius, in januari wordt het zo'n 27 graden Celsius. 

Paraguay staat bekend als het land van de tegenstellingen: er wonen extreem arme mensen, maar ook extreem rijke, je vindt er prachtige natuur, maar ook grote, door de mens gebouwde dammen en je vindt er boeren en grote industrie. Het land wordt vooral bezocht door backpackers die van een avontuur houden. Reizen in Paraguay is echter goed te doen, en de bevolking is over het algemeen erg vriendelijk.

Goedkoop naar Paraguay vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Paraguay? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Paraguay te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paraguay? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paraguay vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Paraguay deals. Tip: voor een last minute Paraguay vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Paraguay Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Paraguay 

Hoe lang is het vliegen naar Paraguay? De vluchtduur is ongeveer 17 uur inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Paraguay

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Paraguay aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paraguay zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024