Vliegen naar Asahikawa

Asahikawa is een Japanse stad gelegen op het noordelijke eiland Hokkaido. Asahikawa is na Sapporo de grootste stad van het eiland en tevens de hoofdstad van het sub/prefectuur...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Asahikawa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Asahikawa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Asahikawa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Asahikawa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Asahikawa? Geef je op voor de Asahikawa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asahikawa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Asahikawa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Asahikawa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Asahikawa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Asahikawa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Asahikawa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Asahikawa

Hoe lang is het vliegen naar Asahikawa? De vluchtduur Asahikawa vanaf Amsterdam, Schiphol duurt doorgaans minimaal 16 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Asahikawa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Asahikawa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Asahikawa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Asahikawa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asahikawa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017