Vliegen naar Asahikawa

Asahikawa is een Japanse stad gelegen op het noordelijke eiland Hokkaido. Asahikawa is na Sapporo de grootste stad van het eiland en tevens de hoofdstad van het sub/prefectuur...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,076,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Asahikawa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Asahikawa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Asahikawa

Kaart Asahikawa

Lees meer over Asahikawa

... Kamikawa. Asahikawa heeft haar naam te danken aan een misvatting tussen volkeren. Asahikawa ligt namelijk aan de Asahi rivier. De plaatselijke bevolking(de Ainu) noemde deze rivier de "Rivier van de Golven", echter dit werd als Rivier van de Zon verstaan. Sindsdien dragen de stad en de rivier de naam de "Ochtend Zon". 

Wat is het klimaat op Hokkaido?
Asahikawa heeft vanwege de noordelijke richting een overwegend koud klimaat. Maar niet getreurd. vanwege de bergen die zich om Asahikawa heen bevinden is een paar dagen wintersport erg aan te raden.

Wat bezienswaardigheden Asahikawa?
Er zijn meerderen skigebieden dus er is ook nog eens genoeg afwisseling! Asahikawa heeft ook een beroemde dierentuin genaamd de Asahiyama Zoo. Het is na de Ueno Zoo in Tokyo de grootste dierentuin van Japan.

Wat is het vliegveld van Asahikawa?
Asahikawa beschik met haar half miljoen inwoners natuurlijk over een eigen vliegveld. De luchthaven draagt de naam van de stad "Asahikawa airport" en wordt is een middenklasse vliegveld. Luchthaven Asahikawa is geen intercontinentaal vliegveld, helaas kan je hierdoor niet direct vliegen op de stad. Je zult waarschijnlijk een overstap moeten maken op Tokyo. 

Goedkoop naar Asahikawa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Asahikawa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Asahikawa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Asahikawa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asahikawa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Asahikawa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Asahikawa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Asahikawa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Asahikawa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Asahikawa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Asahikawa  

Hoe lang is het vliegen naar Asahikawa? De vluchtduur Asahikawa vanaf Amsterdam, Schiphol duurt doorgaans minimaal 16 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Asahikawa

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Asahikawa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asahikawa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024