Vliegen naar Allentown

Allentown is een stad in het noordoosten van de Verenigde Staten in de staat Pennsylvania en heeft ruim 100.000 inwoners. Allentown ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van de grote...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Allentown voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Allentown vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Allentown vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Allentown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Allentown? Geef je op voor de Allentown Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Allentown vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Allentown kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Allentown in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Allentown boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Allentown in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Allentown als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Allentown

Hoe lang is het vliegen naar Allentown? De vluchtduur naar Allentown bedraagt door de overstap in Philadelphia ongeveer 10 - 12 uur (afhankelijk van de gekozen overstaptijd).

Bijkomende kosten bij vluchten Allentown

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Allentown o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Allentown met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Allentown. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Allentown zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017