Vliegen naar Allentown

Allentown is een stad in het noordoosten van de Verenigde Staten in de staat Pennsylvania en heeft ruim 100.000 inwoners. Allentown ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van de grote...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 908,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Allentown voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Allentown

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Allentown

Kaart Allentown

Lees meer over Allentown

... steden Philadelphia en New York

De stad zelf is ook een bezoekje waard. Je vind er enkele bezienswaardigheden, waaronder musea, oude woningen en kerken. In het Allentown Art Museum wordt alles over de geschiedenis van de stad tentoongesteld en zijn er mooie kunst en andere schilderijen te bezichtigen.

Hamilton Street is een grote winkelstraat waar men veel verschillende winkels kan vinden en waar van alles te zien is. Dit winkelgebied is volledig autovrij en vormt samen met de Hamilton Mall en shopwalhalla. Als je niet in Philadelphia wilt verblijven, maar deze stad wel wilt bezoeken is Allentown een zeer goed alternatief.

Vliegen naar Allentown vanaf Amsterdam?
Allentown ligt aan de Lehigh rivier, waar ook de internationale luchthaven naar vernoemd is. Lehigh Valley International Airport ligt zo'n 10 km ten noorden van de stad. Allentown heeft nog een regionaal vliegveld, dit is de Queen City Municipal Airport dat op slechts 5 km van de stad gelegen is.

Goedkoop naar Allentown vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Allentown? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Allentown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Allentown? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Allentown vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Allentown kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Allentown vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Allentown boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Allentown in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Allentown Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Allentown  

Hoe lang is het vliegen naar Allentown? De vluchtduur naar Allentown bedraagt door de overstap in Philadelphia ongeveer 10 - 12 uur (afhankelijk van de gekozen overstaptijd).

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Allentown

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Allentown aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Allentown met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Allentown zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023