Vliegen naar Ivoorkust

De beste deals voor vliegtickets Ivoorkust? Check de aanbiedingen en tips voor vliegen naar Ivoorkust

Goedkope vliegtickets Ivoorkust : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Abidjan
bestemming Abidjan

Belalangrijkste vliegveld Ivoorkust? Abidjan airport heeft prima verbindingen met de luchthavens Amsterdam Schiphol Airport en Brussel Zaventem.

Last minute vliegtickets Ivoorkust

Luchthavens in Ivoorkust

Kaart Ivoorkust

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Ivoorkust

De Ivoorkust staat bekend om zijn prachtige natuur en  nationale parken. In het zuidwesten ligt het grootste nationale park van West-Afrika Taï. In dit regenwoud vind je dieren als chimpansees en luipaarden maar ook veel uitstervende diersoorten. Het park is een van de laatst overgebleven delen van de uitgestrekte oerbossen van West-Afrika. Wat betreft de natuur lijkt de Ivoorkust nogal op haar buurlanden Liberia, Ghana en Togo. Door het land lopen twee grote rivieren, de Bandama Blanc en de Babdana Rouge. Deze rivieren delen het land in tweeën.

Goedkope vliegtickets Ivoorkust 
Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de Ivoorkust, er zal een overstap gemaakt moeten worden in Casablanca, Parijs of Nairobi. De twee bekendste luchthavens in de  Ivoorkust zijn luchthaven Port Bouet in Abidjan en luchthaven Bouaké in Bouaké. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal tussenlandingen dat je maakt.


Handige informatie over de vliegvelden in Ivoorkust vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Ivoorkust vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ivoorkust? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ivoorkust te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ivoorkust? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ivoorkust vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ivoorkust deals. Tip: voor een last minute Ivoorkust vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ivoorkust Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang vliegen naar Ivoorkust? 

Hoe lang is de vliegtijd naar Ivoorkust? Er gaan geen directe vluchten naar de Ivoorkust. Daarom is er altijd een tussenstop van rond de 4 uur. de vluchtduur is 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ivoorkust

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ivoorkust aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ivoorkust zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024