Vliegen naar Ivoorkust

De beste deals voor tickets Ivoorkust? Check de Ivoorkust aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Ivoorkust : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Abidjan
bestemming Abidjan

Abidjan is de grootste stad van de Ivoorkust. Vergelijk eens andere luchthavens dan Amsterdam voor de meest voordelige tickets.

Luchthavens in Ivoorkust

Kaart Ivoorkust

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Ivoorkust

De Ivoorkust staat bekend om zijn prachtige natuur en  nationale parken. In het zuidwesten ligt het grootste nationale park van West-Afrika Taï. In dit regenwoud vind je dieren als chimpansees en luipaarden maar ook veel uitstervende diersoorten. Het park is een van de laatst overgebleven delen van de uitgestrekte oerbossen van West-Afrika. Wat betreft de natuur lijkt de Ivoorkust nogal op haar buurlanden Liberia, Ghana en Togo. Door het land lopen twee grote rivieren, de Bandama Blanc en de Babdana Rouge. Deze rivieren delen het land in tweeën.

Goedkope vliegtickets Ivoorkust 
Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de Ivoorkust, er zal een overstap gemaakt moeten worden in Casablanca, Parijs of Nairobi. De twee bekendste luchthavens in de  Ivoorkust zijn luchthaven Port Bouet in Abidjan en luchthaven Bouaké in Bouaké. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal tussenlandingen dat je maakt.

Goedkoop naar Ivoorkust vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ivoorkust vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ivoorkust te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ivoorkust? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ivoorkust vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ivoorkust kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ivoorkust in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ivoorkust boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ivoorkust in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ivoorkust Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ivoorkust 

Hoe lang is het vliegen naar Ivoorkust? Er gaan geen directe vluchten naar de Ivoorkust. Daarom is er altijd een tussenstop van rond de 4 uur. de vluchtduur is 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ivoorkust

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ivoorkust aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ivoorkust met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ivoorkust zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020