Vliegen naar Myanmar

Goedkope Myanmar vliegtickets boeken? Hier tref je het overzicht met de actuele aanbiedingen van vluchten naar Myanmar.

Goedkope vliegtickets Myanmar : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Yangon
bestemming Yangon

Yangon of Rangoon heeft bijzonder veel moois in zijn verschiet. Tempels die echte blikvangers zijn en schitterende boeddha's. Een vlucht naar Yangon is het voordeligste met een overstap in bijvoorbeeld Bangkok. Vergelijk de prijzen ook eens met andere tussenstops. Een vlucht duurt gemiddeld 15 tot 20 uur met overstap.

Last minute vliegtickets Myanmar

Luchthavens in Myanmar

Kaart Myanmar

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Myanmar

Er zijn al enige tijd geruchten dat de rechtstreekse KLM Myanmar vluchten worden hervat. Maar na corona lijkt  vliegen naar Myanmar lager op de prioriteitenlijst te staan bij onze Nationale trots.

Als gevolg van het staken van de KLM Myanmar vluchten zijn er op dit moment zijn er geen directe vluchten vanuit Nederland. Je hebt vrijwel altijd eerst een vlucht naar Thailand of andere luchthaven in Azie of Midden Oosten.

Een vlucht Amsterdam Myanmar duurt ongeveer 15 uur en kan oplopen tot meer dan 20 uur, afhankelijk van het aantal tussenstops.

Comfortabel en voordelig vliegen? Als je de tijd hebt en je bent een beetje avontuurlijk dan is het goedkoopste om eerst een vlucht naar Bangkok te boeken vanuit Nederland en lokaal een vlucht van Bangkok naar Myanmar. Pak dus op je trip een dagje shoppen in Thailand mee en bespaar extra op je vliegtickets Myanmar!

Goedkope vliegtickets naar Myanmar
Als je via de Nederlandse prijsvergelijkers probeert een vliegticket naar Myanmar te boeken is het in eerste instantie vaak een beetje schrikken van de prijzen en verbindingen die je ziet. Veel vliegtickets aanbiedingen Myanmar betreffen vliegreizen waarbij de luchtvaartmaatschappij vanuit Nederland via Bangok ook een connecting flight heeft naar Yangon.

Je kunt niet alleen met een tussenstop in Bangkok naar Myanmar, maar ook via bijvoorbeeld Kuala Lumpur of Singapore vliegen. Zoals hierboven al aangegeven kan de avontuurlijke reiziger veel besparen door zelf een combinatie te maken en eerst een vlucht naar een andere bestemming in Azie te boekenen vanuit daar door te vliegen naar Myanmar.

Myanmar Reistips
Een vakantie naar Myanmar bestaat uit vele culturele hoogtepunten en fascinerende momenten in de gevarieerde landschappen. Door een roerig verleden is het land nauwelijks beïnvloed door de westerse landen waardoor alles vooral in het teken van boeddhisme staat. Een van de meest indrukwekkende plaatsen in het land is Bagan. In dit gebied vind je talloze tempels, pagodes en paleizen wat een overweldigend uitzicht geeft.

Luchthavens Myanmar
Het land heeft verschillende internationale vliegvelden, waarvan Yangon International Airport de belangrijkste is. De meeste vliegvelden in Myanmar worden gebruikt voor binnenlandse vluchten.

Vliegen naar Mandalay Myanmar
Het vliegveld bij de stad Mandalay is weliswaar het grootste van het land  maar er zijn slechte verbindingen met Nederland en andere Europese luchthavens. Advies: neem een vlucht naar Yangon en vanaf daar de trein naar Mandalay.

Handige informatie over de vliegvelden in Myanmar vindt u op Vliegveldinfo.nl.

De beste reistijd
De beste reisperiode voor Myanmar is van oktober tot maart. In deze periode regent het minder en is de warmte goed te doen. De gemiddelde temperatuur is 20 tot 30 graden. 

Regels voor reizen naar Myanmar
Om Myanmar binnen te komen heb je een visum nodig. Het meest verkochte visum is een toeristenvisum, deze is 28 dagen geldig. Je kunt het toeristenvisum eenmalig verlengen met 14 dagen. Belangrijk om te weten is dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn. Het visum kun je online aanvragen of via de ambassade in Brussel. Houdt rekening met een aanvraagtijd van ongeveer 2 weken bij de ambassade van Brussel.

Genieten van cultuur en natuur in Myanmar
Ook prachtige wandeltochten door bossen en heuvelachtige landschappen kun je in Myanmar uitstekend doen. Er zijn leuke routes waarbij je langs kleurrijke dorpjes komt en kennis maakt met de gastvrije bevolking. Myanmar is het perfecte land om een mooie rondreis te maken en te genieten van de cultuur.

Goedkoop naar Myanmar vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Myanmar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Myanmar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Myanmar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Myanmar vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Myanmar deals. Tip: voor een last minute Myanmar vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Myanmar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Myanmar 

Hoe lang is het vliegen naar Myanmar? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Myanmar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Myanmar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Myanmar zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024