Vliegen naar Myanmar

Er zijn geruchten dat KLM in 2016 weer direct gaat vliegen naar Myanmar, maar op dit moment zijn er geen directe vluchten vanuit Nederland. Een vlucht vanaf Amsterdam duurt ongeveer 15 uur en kan oplopen tot meer dan 20 uur, afhankelijk van het aantal tussenstops. Toch comfortabel en voordelig vliegen? Als je de tijd hebt en je bent een beetje avontuurlijk dan is het goedkoopste om eerst een vlucht naar Bangkok te boeken vanuit Nederland en lokaal een vlucht van Bangkok naar Myanmar. Pak dus op je trip een dagje shoppen in Thailand mee en bespaar extra op je vliegtickets Myanmar!

Goedkope vliegtickets Myanmar: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Yangon
Vliegtickets Myanmar: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Mandalay

Last minute Myanmar aanbiedingen

logo tix.jpg

Yangon

v.a. € 792,-

Goedkoop naar Myanmar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Myanmar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Myanmar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Myanmar? Geef je op voor de Myanmar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Myanmar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Myanmar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Myanmar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Myanmar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Myanmar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Myanmar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Myanmar

Hoe lang is het vliegen naar Myanmar? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Myanmar

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Myanmar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Myanmar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Myanmar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Myanmar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017