Vliegen naar Wuhan

Wuhan is de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei, in het oosten van China, en is de meest dichtbevolkte stad van Centraal-China met 9,7 miljoen inwoners. Wuhan ligt aan een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 740,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wuhan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Wuhan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Wuhan

Kaart Wuhan

Lees meer over Wuhan

... van de langste rivieren ter wereld Jamgtsekiang ook wel de Blauwe rivier genoemd.

Wuhan heeft een indrukwekkende skyline door de fel verlichte immense wolkenkrabbers, de zes gigantische bruggen over de Blauwe rivier heen waarvan de langste bijna vijf kilometer lang is.

Wuhan kent heerlijke warme zomers, met temperaturen van rond de 26 graden celsius. De lente en herfst zijn mild en de winters zijn koel, met af en toe sneeuw.

Wuhan heeft het grootste stadsmeer van heel China, breng dus zeker een bezoekje aan Eastlake! De Yellow Crane Tower mag je ook zeker niet missen.

Het vliegveld van Wuhan, genaamd Wuhan Tianhe International Airport (WUH), ligt 26 kilometer ten noorden van het centrum van Wuhan. De luchthaven van Wuhan is groot, jaarlijks zijn er ongeveer 11 miljoen passagiers. Vanaf Amsterdam is er geen directe vlucht naar Wuhan, meestal stap je over in een Chinese stad, zoals Beijing of Shanghai. De vluchten naar Wuhan die KLM verkoopt betreffen feitelijk vliegreizen met KLM partner Air France en hebben meestal ook een stop in Parijs.

Goedkoop naar Wuhan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wuhan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wuhan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wuhan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wuhan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Wuhan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Wuhan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wuhan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wuhan in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Wuhan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wuhan  

Hoe lang is het vliegen naar Wuhan? De vluchtduur is 13,5 uur dit is inclusief een overstap van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Wuhan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wuhan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wuhan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024