Vliegen naar Washington

Directe vlucht Washington boeken voor een kleine prijs? De hoofdstad van Amerika is uitstekend bereikbaar per vliegtuig vanuit Nederland, België en de Duitse grensstreek. Zo 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 323,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 352,-

KLM

aanbevolen v.a. € 596,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Washington voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Washington

Kaart Washington

Lees meer over Washington

...

 .....  kan je voor een rechtstreekse vlucht Amsterdam - Washington o.a. kiezen uit KLM en haar Amerikaanse partner Delta Airlines. Maar ook United Airlines en Lufthansa vliegen direct vanaf Amsterdam naar Washington. Ook vanaf Düsseldorf heb je een ruime keuze uit luchtvaartmaatschappijen. Maar in de regel heb je wel minimaal 1 stop of overstap op de route Dusseldorf - Washington.

Goedkoop vliegen naar Washington vanaf Brussel
De goedkoopste vluchten Washington vertrekken in de regel vanaf Brussel Zaventem Airport. Dit zijn bijna allemaal vluchten met United Airlines, Delta of met KLM, met een tussenstop in Schiphol, maar omdat je in Brussel opstapt zijn deze vluchten dan vaak tot wel 100,- goedkoper.  

Goedkoopste tickets Washington
Voor Washington is een echte last minute meestal het voordeligste. De mooiste vliegticket aanbiedingen tref je als je minimaal 2 maanden voor vertrek zoekt en dit kan oplopen tot wel 10 maanden voor vertrek. Tip: als je je inschrijft voor onze gratis voor onze gratis Washington Flight Alert service, dan kan je niet alleen aangeven wat je maximaal voor je vliegtickets Washington wilt betalen maar ook vanaf welke luchthavens jij de aanbiedingen en acties van de luchtvaartmaatschappijen wilt volgen. Dus ook als dit bijvoorbeeld alleen de route Brussel - Washington betreft. Wij vergelijken dagelijks alle vliegtarieven Washington en sturen je bericht als we een goed deal gevonden hebben.

KLM Washington vluchten
Bij KLM heb je de keuze uit wel 12 vluchten per dag en op de site is duidelijk te zien of een deel van de vluchtuitvoering met Delta of Airfrance is. Persoonlijk vliegen we overigens heel graag met Delta. Deze maatschappij heeft een geweldig prettige bemanning, prima maaltijden en een ruime keuze met films aan boord. De goedkoopste KLM vluchten zijn overigens meestal met vertrek op doordeweekse dagen.

De voordeligste reisperiode
April, mei, juni, augustus, september en oktober is een KLM vlucht Amsterdam Washington DC relatief goedkoop. Een ander gunstige maand voor het boeken van vliegtickets Washington is december. Wel is het slim voor een bezoek rond kerst op tijd je vlucht naar Washington te reserveren in de laatste 2 - 3 maanden v oor vertrek lopen de prijzen vaak snel op. 

Washington D.C.
De stad ligt in het oosten van Amerika en heeft ongeveer 600.000 inwoners. In de stad zelf en het stedelijk gebied wonen totaal bijna 6 miljoen mensen. De stad is bekend omdat er vele regeringsgebouwen en ambassades staan. En natuurlijk het wereldberoemde Witte huis de woning van de president van het land.

Bezienswaardigheden
Washington kent vele bezienswaardigheden waaronder "The White House", het Pentagon en het hoofdkwartier van de FBI. Op dit hoofdkwartier kun je zelfs door een echte FBI agent een rondleiding krijgen! Er zijn vele bekende musea in Washington gehuisvest waaronder The National Museum of Natural History met levensgrote skeletten van dinosaurussen.

Luchthavens Washington
Washington kent 3 luchthavens, het Ronald Reagan Washington National Airport (DCA), het Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport  en het Washington Dulles International Airport (IAD). De meeste vluchten vanuit Nederland komen aan op het laatstgenoemde vliegveld. Het ligt behoorlijk ver uit het centrum, ongeveer 42 kilometer. Tip: pak vanaf de luchthaven de Metrobus, die je brengt naar het metro station L'Enfant Plaza.

Beste reistijd vakantie Washington
Het klimaat in Washington kent hete zomers en koude winters. In de maanden juni, juli en augustus schommelt de temperatuur overdag rond de 30 graden Celsius, in de winter is het overdag een graad of 6, maar 's nachts ligt de temperatuur vaak onder het vriespunt. Hou dus ook rekening met sneeuw in de wintermaanden. Overigens: qua ticketprijzen is de winter juist vaak gunstig. November en december behoren tot de voordeligste maanden van het jaar om een vlucht naar Washington te boeken!

Goedkoop naar Washington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Washington? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Washington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Washington? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Washington vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Washington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Washington vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Washington boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Washington in 2022 of 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Washington Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Washington  

Hoe lang is het vliegen naar Washington? De vluchtduur is ongeveer 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 495 ,-
Bangkok
€ 22 ,-
Alicante
€ 285 ,-
Sharm El Sheikh

Bijkomende kosten bij vluchten Washington

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Washington aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Washington met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Washington zijn het laatste gecheckt op 28-11-2022